Președintele CJ îi ia partea managerului Spitalului Județean

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, consideră că medicii de la Spitalul Județean ar trebui să înțeleagă situația financiară a unității și că implementarea programului privind rețetele electronice este binevenită. Florin Țurcanu l-a chemat, vineri, după acțiunea de protest a medicilor, pe managerul Spitalului Județean, Gheorghe Damian, să poarte o discuție pe problema nemulțumirilor apărute la spital, pe fondul tăierii sporurilor medicilor. Peste 20 de medici au declanșat, vineri dimineață, un protest spontan. Ei au cerut explicații de la conducerea unității vizavi de reducerile salariale.

Nu vreau să mă amestec în acest conflict, dar oricum era o diferență mare între spitale, iar Botoșaniul are cele mai mari sporuri. Au manager acolo, nu vreau să intru în conflict cu medicii, dar cred că ar trebui să înțeleagă, dacă a implementat un program, că poate este binevenit. Și dacă bani nu au fost, de unde să ia„, a spus Florin Țurcanu.

2 thoughts on “Președintele CJ îi ia partea managerului Spitalului Județean

  1. Ce vorbești, bade? Dacă n-are bani directorul sa-si dea demisia sau sa taie din sporul lui, al secretarei sau al personalului auxiliar TESA.Cred ca nu îți imaginezi ce înseamnă o greva a medicilor cu câteva sute decese pe zi.Ca n-o sa vina managerul sa trateze.Dar așa e când ești cioban!

  2. Mi se pare corecta decizia managerului. In aceasta situatie medicii sa consulte doar 75% din, iar restul, Dumnezeu cu mila. Poate are noroc pacientul. Daca nu, asta e. Vor solicita ajutorului astora din conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *