Fără permis, dar cu țigări de contrabandă

tigari dosite in masinaUn bărbat de 29 de ani este cercetat de oamenii legii după ce a fost prins la volan fara permis și cu țigări de contrabandă. Poliţiştii au oprit pentru control în localitatea Vorona, pe DJ 208 C, un autoturism condus de către Mihai Ț. de 29 ani din Botoșani, stabilindu-se că acesta are suspendat dreptul de a conduce.

Cu ocazia controlului autoturismului pe bancheta din spate au fost identificate 700 pachete țigări de proveniență Republica Moldova, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative şi despre care a declarat că doreşte să le comercializeze. 

 Conducătorul auto era însoţit de Dumitru S. de 26 ani din Botoșani, care a declarat că îl însoțește pe acesta pentru a comercializa cantitatea de țigări sus menționată.

Dumitru S. este cercetat sub  aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă iar în cazul lui Mihai Ț. urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat și contrabandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *