Concernul suedez H & M va deschide un magazin de haine la Botoşani. Vezi câţi angajaţi vor avea!

H & M magazinCompania suedeză H & M va deschide, în luna ianuarie a anului viitor, un magazin de haine în Botoşani. Acesta va funcţiona în incinta Uvertura Mall şi se va desfăşura pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi. Amenajarea spaţiului în care va funcţiona magazinului H & M a început deja. Grupul suedez va crea 30 de locuri de muncă, pentru care recrutarea personalului a fost deja făcută, iar oamenii se află deja în perioada de pregătire profesională.

Oficialii H & M România au declarat, pentru BotosaniNews, că pentru cele 30 de posturi pentru care au fost făcute angajări s-au înscris circa 800 de persoane.

Singura poziţie pentru care H & M caută încă personal este cea de visual merchendiser, iar viitorii candidaţi îşi pot trimite CV-urile la http://career.hm.com.

Alături de H & M, la Uvertura Mall va fi deschis şi un market Carrefour.

Uvertura Mall are şase nivele şi 32.000 mp, din care 15.000 destinaţi închirierii. Parcarea supraetajată, cu 270 de locuri de parcare, ocupă şi ea  7.000 mp.  În complex se vor regăsi, de asemenea, restaurante, fast-food-uri, un cinema, un nspaţiu de joacă pentru copii şi o sală de jocuri cu pistă de bowling.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *