Primarul Portariuc despre directorii societatilor CL: Daca nu au o viziune comuna cu noua administratie, nu pot sa-i opresc din a-si da demisia

Primarul Ovidiu Portariuc
Primarul Ovidiu Portariuc

Executivul Primariei Botosani a pus gand rau directorilor societatilor subordonate Consiliului Local. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat, miercuri, ca directorii societatilor din subordinea CL, care nu vor avea o viziune comuna cu noua administratie vor fi schimbati. Declaratia a fost facuta dupa ce primarul a fost intrebat daca dupa demisia directorului de la Modern Calor va urma si demisia directorului societatii Eltrans, Victor Ivanescu.

Este decizia lui. Nu pot sa-i opresc. Daca au hotarat sa se retraga, si daca nu au o viziune comuna cu noua administratie, nu pot sa-i opresc din a-si da demisia. Probabil s-ar putea sa apara si la Eltrans. Am explicat o anumita viziune de dezvoltare si fiecare trebuie sa-si gaseasca locul„, a spus Portariuc.

Directorul Eltrans, Victor Ivanescu, spune ca nu are de ce sa-si dea demisia. El a precizat ca, contractul sau de management expira in luna ianuarie.

Voi avea o discutie cu conducerea Primariei, sa vedem viziunea noii administratii. Dar eu cred ca am aceeasi viziune„, a spus Ivanescu.

2 thoughts on “Primarul Portariuc despre directorii societatilor CL: Daca nu au o viziune comuna cu noua administratie, nu pot sa-i opresc din a-si da demisia

  1. domnule primar,nu chiar toti directorii sunt batuti in cap ca sa nu poata pricepe ,,noua viziune”.e cumva aceasta un comarita care ti-a facut campanie?rusineeeeeeeeee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *