Cătălin Flutur, surprins că Primăria Botoşani nu a cerut bani pentru stingerea arieratelor

Consilierul judetean, Catalin Flutur
Consilierul judetean, Catalin Flutur

Consilierii judeteni ai PDL au criticat faptul ca Primaria Botosani nu a depus nicio solicitare la Consiliul Judetean pentru stingerea arieratelor, desi, spun ei, cei de la conducerea unitatii administrativ-teritoriale se plang tot timpul de bani. Consilierii judeteni s-au intrunit, miercuri, intr-o sedinta extraordinara, pentru a repartiza peste 7 milioane lei primariilor din judet, in vederea stingerii datoriilor.

Nu am niciun motiv sa nu votez acest proiect de hotarare, dar eu cred ca macar o treime din banii care au fost alocati, ar fi trebuit sa mearga la Primaria municipiului Botosani, pastrand o proportie fireasca dupa numarul de locuitori si dupa proiectele care sunt la Primaria Botosani. Spre surprinderea mea, Primaria Botosani nu a facut nicio adresa sa spuna ca are plati restante, cu toate ca in ultima vreme am auzit tot timpul ca nu au bani sa plateasca constructorii, ca au datorii la constructori. Ce s-a intamplat? Nu au fost intrebati sau chiar nu au datorii. Primaria Botosani stie ca au venit banii acestia?”, a spus fostul primar Catalin Flutur.

Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, i-a raspuns ca au fost onorate toate solicitarile primariilor, insa de la Primaria Botosani nu a venit o astfel de cerere pentru stingerea arieratelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *