Vezi când se va deschide Uvertura Mall în Botoşani

Uvertura Mall din municipiul Botoşani are un nou termen de deschidere. Deşi acesta trebuia să fie deschis publicului încă de luna trecută, potrivit site-ului Uvertura Mall, inaugurarea Mall-ului va avea loc în ianuarie 2013.
Clădirea se află în centrul municipiului, cu o suprafaţă de peste 6 000 mp şi o arie totală de 32 000 mp, este desfasurata pe sase nivele: subsol, parter si patru etaje. De asemenea, are o parcare cu peste 270 de locuri dispuse subteran, etajat pe sase nivele. La Uvertura Mall se va deschide şi unicul club de bowling din oral, dar li primul food court.

Singurul loc din Botoşani în care tinerii şi adulţii, împreună cu familia, pot petrece o zi întreagă la cumpărături, la casino, bowling sau biliard, în zona de joacă, sau la restaurant, cafenea sau bar, răsfăţându-se cu specialităţi culinare şi deserturi delicioase la food court, gelaterie sau cofetarie. În premieră absolută, Uvertura Mall aduce o combinaţie tentantă de magazine, zone de relaxare şi distracţie, special concepută pentru un stil de viaţă modern”, se arată pe site-ul Uvertura Mall.

Clienţii vor avea la dispoziţie peste 80 de magazine cu o ofertă unică de branduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com