Tineri reţinuţi de poliţişti după ce au comis mai multe furturi

poseta furataO femeie de 37 de ani a fost  jefuita in plina strada. Liliana N.  a sesizat faptul ca, în timp ce se deplasa pe Aleea Viilor, a fost ajunsă din urmă de un tânăr necunoscut, care, profitând de neatenţia sa şi prin folosirea violentei,  i-a sustras de sub braţ poşeta,  cauzindu-i un prejudiciu în sumă de aproximativ 120 lei.

 In urma cercetarilor efectuate de poliţişti suspecţii de comiterea faptei au fost identificati ca fiind  B.C.L, de 16 ani, Robert L., de 19 ani şi Mrius S., de 19 ani, toţi din municipiul Botoşani.

  Poliţiştii au stabilit că în perioada octombrie-noiembrie 2012,  B.C.L. şi Robert L au mai săvârşit pe raza municipiului  Botoşani două infracţiuni de tâlhărie, iar Robert L., împreună cu Marius S. şi Constantin S. au mai săvârşit două infracţiuni de furt calificat.

Verificările poliţiştilor au pus în evidenţă  faptul că  B.C.L. şi Robert L. sunt suspecţi şi de comiterea a patru infracţiuni de tâlhărie, pe raza municipiului  Iaşi.  În  data de 13 noiembrie, poliţiştii au dispus începerea urmăririi penale faţă de suspecţi, după cum urmează: faţă de B.C.L sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de tâlhărie în formă continuată,  faţă de Robert L. pentru săvârşirea infracţiunilor  de furt calificat în formă continuată  şi  tâlhărie în formă continuată ,  faţă de Marius S. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt calificat în formă continuată, faţă de Constantin S. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt calificat.

 Faţă de  B.C.L. şi L. ROBERT s-a dispus măsura reţinerii in vederea arestarii preventive, ceilalţi doi tineri fiind cercetaţi în stare de libertate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *