Gheorghe Sorescu, vicepresedintele CJ: Noua grila de salarizare de la Nova Apaserv nu este acceptata de Consiliul Judetean

Gheorghe Sorescu, vicepresedintele CJ
Gheorghe Sorescu, vicepresedintele CJ

Consiliul de Administratie al societatii Nova Apaserv va trebui sa stabileasca in cel mai scurt timp noua grila de salarizare din unitate. Gheorghe Sorescu, vicepresedintele Consiliului Judetean, a declarat ca societatea va trebui sa ajunga la un fond de salarii de 8 miliarde lei vechi, de la 14 miliarde lei vechi. Marti, a fost convocata o sedinta pentru aprobarea noului sistem de salarizare, insa Consiliul de Administratie a aminat luarea unei decizii in acest sens, din cauza lipsei unui acord intre sindicat si conducerea societatii.

Propunerile lor privind noua grila de salarizare sunt cam mari. Noua grila nu este acceptata de Consiliul Judetean si se vor rediscuta salariile. Ei au venit cu o propunere, iar noi am mai venit cu niste obiectiuni. Va trebui sa se ajunga la opt miliarde lei vechi fond de salarii, iar acum grila de salarizare depaseste 10 miliarde lei vechi„, a spus Sorescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *