Deputatul Rebenciuc: Sunt surprins de decizia Poliţiei

Deputatul Neculai Rebenciuc
Deputatul Neculai Rebenciuc

Deputatul PDL Neculai Rebenciuc şi-a manifestat, marţi, surprinderea faţă măsura Poliţiei de a-l sancţiona pe fiul său, Costel Rebenciuc, pentru distribuirea unor materiale electorale cu caracter denigrator. El a solicitat conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie să verifice modul în care contracandidatul său, Verginel Gireadă, îşi face campania electorală.

Sunt surprins de decizia Poliţiei de a sancţiona cu avertisment un tânăr care împarte materiale electorale. Din câte ştiu eu, Poliţia trebuie să prindă infractorii, nu să-i sprijine şi să le deschidă calea spre alte infracţiuni. Mai bine ar verifica cele peste 60.000 de căciuli pe care le împarte Gireadă şi care nu au firma producătoare şi care nu au nici facturi. Cer Poliţiei să se ocupe de acest infractor şi nu să răspundă comenzilor sale”, a declarat Rebenciuc.

Fiul deputatului Rebenciuc, sancţionat de Poliţie

2 thoughts on “Deputatul Rebenciuc: Sunt surprins de decizia Poliţiei

  1. In locul tau as baga capul ca strutul, sub nisip. De unde a-ti scos caricatura asata de candidat? Daca i-ti placa asa mult, ia-l la tine acasa sa o duci asa bine cum ne doresti noua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *