Fiul deputatului Rebenciuc, sancţionat de Poliţie

Inspectoratul de politie judeteanSituaţie neobişnuită la Corni. Poliţiştii din comună au fost nevoiţi să îl sancţioneze contravenţional pe fiul deputatului Neculau Rebenciuc, pe motiv că acesta distribuia materiale cu conţinut denigrator la adresa lui Verginel Gireadă, candidat din partea USL pe Colegiul Flămânzi.  

Gireadă a sesizat poliţiştii Postului de Poliție Corni că susținători ai contracandidatului său, Neculai Rebenciuc, care candidează din partea Alianţei România Dreaptă,  distribuie pe raza localității Corni materiale informative cu caracter electoral și conţinut denigrator la adresa persoanei lui.

În urma anchetei, s-a stabilit că materialele au fost distribuite de Costel Rebenciuc, fiul deputatului Neculai Rebenciuc. Acesta a fost sancţionat cu avertisment.

Materialele distribuite de Rebenciuc conţineau o sentinţă a Curţii de Apel din Cluj în baza căreia Gireadă a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, fals şi uz de fals.

9 thoughts on “Fiul deputatului Rebenciuc, sancţionat de Poliţie

  1. De ce nu precizati si faptul ca VIRGINEL a injutat si amenintat niste copii care imparteau pliante. Sa nu mai spunem ca echipa electorala a dumnealui a lovit/batut copii nevinovati care imparteau materiale ARD. Cat de disperat sau mai bine zis prost trebuie sa fii ca sa lovesti niste copii nevinovati

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Alo !Dexul zice: ADENIGRA= A BARFI,A CALOMNIA,A HULI,,A VORBI DE RAU,A DEFAIMA, ETC.
    Spuneti unde se incadreaza textul acelei note?
    Daca trebuie cineva pedepsit ,trebuie pedepsita INSTSNTA DE JUDECATA, care a avut curajul sa ia o hotarare de condamnare a lui gireada, pentru fals, uz de fals,abuz in serviciu, etc.
    Cum si-a permis INSTANTA sa ia asemenea masura cu un „”informatician””( mai degraba informator) CAVREA PE ORICE CALE SA AJUNGA ADIPOTAT IN PARLAMENT ?
    MILITIENILOR CITITI LEGILE CA CE D-ZEU VI SE ZICE POLITISTI, PARCA.RUSINICS,RUSINICS…
    CU TOATE EFORTURILE FACUTE DE FLUORIN SI GASCA DE PIETARI PE CARE O CONDUCE,NU POATE SCHIMBA CALEA PE CARE SI-A ALES-O VIRGINEL, CRED CA NU MAI ESTE NEVOIE SA O PREZINT….

  3. Eu tot nu inteleg care era materialul „denigrator”. Oare nu este adevarat ca Gireada este condamnat? Au scris toate ziarele si banuiesc ca nu au fost sanctionati in nici un fel! Din cite se vede, cu banii insusiti ilegal, Gireada are de unde sa plateasca in stinga si in dreapta si sa-si faca „dreptate” RUSINE USL !

  4. De ce nu precizati si faptul ca VIRGINEL a injurat si amenintat niste copii care imparteau pliante. Sa nu mai spunem ca echipa electorala a dumnealui a lovit/batut copii nevinovati care imparteau materiale ARD. Cat de disperat trebuie sa fii ca sa lovesti niste copii nevinovati

  5. Ion slugoiu nu mai lua apararea celui care a papat banii nostri in parlament ca nu a facut nimic pentru comunitate doar proiecte pe hartie neaprobate si nefinantate . Vezi ce a facut Verginel si cum s-a inceput a misca roata in comunele unde candideaza Verginel crezi ca degeaba primarii il sustin pe Gireada . Iesi in fata si spune concret ce a facut Rebenciuc in patru ani, nu proiecte si promisiuni ci fapte concrete si fonduri alocate care s-au concretizat in relizari . Rebenciuc a votat taierea pensiilor si a salariilor fara sa fie interesat de situatia sociala a poporului el era coleg cu Udrea care se plimba cu genti de 5000 de euro bucata si acum doreste sa mai fie votat din nou ca sa-si mai asigure salariu in fotoliu unde dorm in timpul sedintelor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *