Gabriel Augustin Alecsandru: Oamenii merită respect și asta înseamnă drumuri asfaltate și apă potabilă în comună

gabi alecsandruCandidatul Alianței România Dreaptă pentru un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani, ALECSANDRU Gabriel-Augustin s-a întâlnit in cursul zilei de azi, cu oamenii din comuna Gorbănești.  Întâlnirea cu localnicii a fost precedată de discuții cu viceprimarul comunei Gorbănești, Stelian Furnică și  consilierii locali, bazată pe prioritizarea investițiilor din comună.

Gabriel Alecsandru, consilier județean și candidat pentru un mandat de deputat, i-a asigurat de tot sprijinul său în calitate de deputat pentru dezvoltarea comunei.

“Am avut o discuție cu domnul viceprimar și domnii consilieri în care am încercat să conturăm principalele priorități ale comunei pentru care mi-am luat angajamentul că le voi sprijini. Îmi pare rău că, în atâtea mandate pe care le-a avut, domnul primar de aici nu a reușit să le asigure oamenilor din Gorbănești măcar apa potabilă. Nu mai spun de  drumurile care nu sunt în totalitate asfaltate deși comuna este atât de aproape de municipiul, reședință de județ. Eu vreau să sprijin comuna cu aceste investiții pentru că oamenii aceștia merită respect”, a  declarat Gabriel-Augustin ALECSANDRU.

Întâlnirea cu locuitorii din comună a fost binevenită pentru tânărul candidat la Parlament. Oamenii au stat de vorbă cu el și l-au asigurat de tot sprijinul deoarece vor să fie reprezentanți în Parlament de un tânăr activ și implicat în viața comunității.  “Din ce am discutat cu oamenii din comună, am observat că s-au săturat de promisiuni în van, o dată la patru ani. Oamenii vor să vadă fapte, că cel care le cere votul, vine și după alegeri la ei și stă de vorbă cu ei și face tot ce poate să le rezolve problemele.  Erau bucuroși și chiar am primit felicitări pentru curajul de a candida fiind atât de tânăr. Toți m-au asigurat de sprijinul lor și îmi doresc să-i ajut. Oamenii aceștia merită respect iar asta înseamnă drumuri asfaltate, apă potabilă, într-un cuvânt condiții decente de trai  Vreau ca, odată pentru totdeauna, să rezolvăm problema cu iazul de la Urlați pentru că văd că nici acum nu s-a întâmplat nimic. Oamenii se plâng în continuare că e colmatat și nu-l pot folosi. Sunt probleme cu apa potabilă în comună.  Trebuie să rezolvăm aceste probleme. Oamenii de aici sunt buni gospodari și merită condiții mai bune de trai mai ales că locuiesc la doar câțiva kilometri de Botoșani”, a mai spus Gabriel-Augustin Alecsandru.

Sursa: comunicat presa

11 thoughts on “Gabriel Augustin Alecsandru: Oamenii merită respect și asta înseamnă drumuri asfaltate și apă potabilă în comună

  1. Hmm…Interesant! Ma bucura faptul ca in sfarsit cineva se preocupa de problemele cetatenilor. Fiind apolitic nu eram hotarat cu cine voi vota. Vad ca este singurul care a facut acest lucru. Cu siguranta daca va fi ales va fi preocupat de problemele cetatenilor si va face tot posibilul sa le rezolve. Am incredere in el. Prin aceasta actiune m-a convins sa-l votez. Felicitari!

  2. grozav….mai ales in echipa cu domnul vice de la Gorbanesti o sa rezolve tot ce si-a propus. am inteles ca acu e inscris in clasa a 8-a la seral…he he he….halal echipa!!!!!cat despre primarul comunei Gorbanesti…numai cuvinte de lauda. cine cunoaste situatia REALA din comuna , stie despre ce vorbesc, in rest….doar chestii politice de campanie.

    1. Ai inteles prost. Are stiinte politice facute plus master. Acestea sunt stuudile dumnealui. Nu vorbi in nestiinta de cauza. Uita-te in ograda USL sa vezi candidati USL care au terminat liceul in 2010 si cica ar avea functia de informaticieni. Cum sa devii informatician in 2 ani?

  3. Acest candidat pare cel mai serios dintre toti. La inceput vroiam sa votez cu USL-ul, asa cum am facut si la locale, insa mi-a deschis ochii cineva care m-a intrebat ironic „Ce a facut USL-ul de cand a ajuns la putere?!”..n-am stiut ce sa raspund. Din tot ce a promis, nu s-a tinut de cuvant cu nimic, au marit salariile doar cu 8%, pe cand ei au promis ca maresc cu 16%. Plus multele abuzuri care le-au facut. Trebuie facuta o schimbare, nu se mai poate continua cu aceeasi clasa politica , care ne-a facut de ras in lume in aceste 6 luni de guvernare.

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    pana nu se face un drum bun in bt pana la sv sau is ….va pisam in freza cu abureala voastra

  5. Foarte bine, dar mai trebuie sa discute si in alte localitati in care cetatenii, oameni batrani cara apa de la distante foarte mari, de exemplu satul Drislea com. Trusesti. Unde mai pui ca apa este adusa din Prut pana la vreo 4 km la Truseste.

  6. bai voi hhabar nu aveti cate urechi aveti,dar va treziti sa da ti com p site…nesimtitilor…knd vine un om bun la politica nu e bun las k va vad eu p voi c o sa faceti ku mucosul asta…sa fim seriosi,unul ccrescut la oras,kiar aveti timp sa credeti minciunile unui care spuune k va da marea cu sarea?…..asa ati facut intotdeauna ati ales numai oameni de nimik si va mai plangeti k o duceti rau,k va pleaca cei dragi d langa voi,k e mai bn afara k nush c!mai bn atiu sta in banca voastra si ati mai calcula inainte e a lua o decizie d asta proasta…si ARD…numai niste hoti mincinosi

  7. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu conteaza ce studii are ca oricum fiecare poate obtine o diploma la ID sau FF, intrebarea ar fi : cine este cu adevarat, ce a facut sau cu ce s-a ocupat pina acum???!! Orice partid ar fi secretul pentru „succesuri” e mereu acelasi
    vii din familie cu prestanta politica buna, sau lipesti afise in oras, te mai „bati” cu concurenta la afise, mai prostesti unu sau doi tineri sa adere la partid si in maxim 4 ani ai toate sansele sa fii pe o lista de consilier sau daca nu o lista de parlamentar in functie de varsta. As vrea sa vad si eu pe listele alea un absolvent de stiinte politice, administrative, juridice sau orice alta materie de studii superioare, un tanar care nu fi avut o situatie materiala buna „de acasa” si care sa fie sustinut pe bune de partid pentru capacitatile sale, dar de unde ????
    Secretul ???…nu conteaza ce ai in cap , stii sa lipesti afise??? ai toate sansele sa devii „ceva”…..Asa ca lasa-ne si tu Gabriel, si restul…..
    E adevarat se voteaza omul nu partidul, dar tu Gabriel cine esti??!! de te vrei deputat iesi la „tribuna” si prezinta documente (acte de studii) si fapte de ale tale sa vedem ca meriti …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *