Fostul prefect Constantinescu: Mulțumesc conducerii din Botoșani a PSD că a crezut în profesionalismul meu

Costica Macaleti, prefectFostul prefect Adrian Constantinescu a mulțumit liderilor locai ai PSD pentru că a fost sprijinit să ocupe, timp de șase luni, cea mai înaltă funcție de demnitate publică din județ. El a declarat, la predarea mandatului, că a pus în slujba Instituției Prefectului Botoșani, dar și a cetățenilor din județ experiență, profesionalism și seriozitate.

Am fost timp de o jumătate de an în cea mai mare înaltă funcție de demnitate publică din județ. Vreau să mulțumesc pentru aceasta în mod deosebit lui Victor Ponta și conducerii din Botoșani a PSD, care au crezut în profesionalismul meu. Am pus în slujba Instituției prefectului și cetățenilor din județul Botoșani experiența, profesionalismul, seriozitatea, consecvența, care sunt atât de necesare exercitării funcției de prefect. Am avut privilegiul să am alături de mine o echipă de profesioniști. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor din Prefectură, membrilor Cancelariei, fără sprijinul cărora toate demersurile mele în plan administrativ nu ar fi avut nicio finalitate. De asemenea, mulțumesc tuturor directorilor de deconcentrate cu care am avut o bună colaborare și au răspuns cu promptitudine și seriozitate la toate apelurile mele„, a spus Constantinescu.

Adrian Constantinescu s-a întors la vechiul loc de muncă de la Direcția de Finanțe.

2 thoughts on “Fostul prefect Constantinescu: Mulțumesc conducerii din Botoșani a PSD că a crezut în profesionalismul meu

    1. Si probitatea morala se masoara in vile construite in oras si cateva excursii pe an in strainatate – toate din micul salariu de bugetar…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *