Macaleţi, instalat în funcţia de prefect. Vezi foto!

Costica Macaleti, prefectCostică Macaleți, uns oficial, luni,  în funcția de prefect al județului Botoșani. El a fost învestit în funcţie de Constantin Mihart, director al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituția Prefectului, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte atât liderii USL Botoșani, dar şi angajaţii Prefecturii,  directorii de instituţii de stat, primari. Mihart a citit hotărârile de Guvern privind eliberarea din funcție a lui Adrian Constantinescu, respectiv de numire a lui Macaleți. Au urmat scurte alocuțiuni, noul prefect fiind felicitat de directorul DGRIP.

Cu domnul Macaleți am mai lucrat acum mai bine de zece ani, când dânsul ocupa aceeași funcți. Îi doresc să aibă aceleași rezultate ca și atunci și din partea conducerii ministerului îi doresc să își realizeze toate sarcinile, mai ales cele de actualitate privind alegerile parlamentare și să fie în funcție tot cât a fost în primul mandat„, a spus Mihart.

Prefectul Costică Macleți a declarat că este emoționat și a afirmat că este onorat de încrederea cu care a fost învestit. El a spus că va avea aceeași deschidere către botoșăneni, așa cum a avut-o și predecesorul său.

Funcția de prefect a județului reprezintă o mare bucurie, dar și imensă responsabilitate. Cunosc principiile pe care se întemeiază activitatea prefectului și mă angajez în fața dumneavoastră să le respect și să le promovez în relația cu cetățenii și instituțiile publice. Legalitatea, imparțialitatea, transparența, responsabilitatea și orientarea către cetățean vor fi valorile care mă vor ghida în fiecare zi în această nobilă și vremelnică funcție „, a precizat Macaleți.

El a fost felicitat de președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, dar și de primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc. La festivitatea de învestire a fost prezent și fostul prefect Cristian Roman.

După festivitate, invitații au ciocnit o cupă de șampanie.

One thought on “Macaleţi, instalat în funcţia de prefect. Vezi foto!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *