Licitația de la parcul Cornișa s-a încâlcit în rapoartele comisiilor

Ovidiu Portariuc
Ovidiu Portariuc

Licitația privind realizarea Parcului Cornișa, în „ceata”. Primarul Ovidiu Portariuc susține că nici la această dată nu se știe firma care va realiza Parcul Cornișa, și asta pentru că, spune el, nu există un raport final al firmei de expertiză din București, care a evaluat ofertele tehnice ale firmelor înscise în cursa pentru Cornișa.

Asta după ce în urmă cu câteva săptămâni Portariuc a declarat că firma din București a predat raportul comisiei de la nivelul Primăriei.

Raportul comisiei este aproape final, dar, din pacate, nu au raportul expertilor cooptati. Se asteapta raportul echipei de experti de la Bucuresti. Ca atare, este prematur de a-si exprima o opinie cineva, inainte de a vedea opinia finala a expertilor. Daca pina pe 15 noiembrie nu este un rezultat, cineva trebuie sa-si asume aceasta situatie. Vreau sa vad in ce masura raportul expertilor coincide cu cel al comisiei„, a spus primarul municipiului Botosani.

La licitaţia pentru parcul Cornişa, de pe 9 august, s-au înscris firmele Elsaco, Electro Alfa şi Victor Construct, toate trei din Botoşani, precum şi două firme din Spania, respectiv Cyes Infraestructuras şi Grupo Empresarial Magenta.

3 thoughts on “Licitația de la parcul Cornișa s-a încâlcit în rapoartele comisiilor

  1. asta pentru ca esti varza portariuc si nu iti asumi proiecte de amploare. poti sa iei decizii doar pentru maturatul frunzelor, sadit flori si inchis bulevarul. imi pare rau ca am vrut sa te votez numai sa nu iasa pdl-ul. puna mana si fa ceva care sa ramana pentru oras ca oricum pdl-ul de la centru a pierdut alegerile la bt, nu le-ai castigat tu.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    esti tu prea prost,nu s-a incalcit nimic.niste hoti…………..unde sunt locurile de munca mai mucigai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *