Incident electoral la Albești: Doi bărbați au fost prinși în timp ce distribuiau pliante cu caracter denigrator

Inspectoratul de politie judeteanDoi tineri au fost amendaţi de poliţişti, după ce au fost prinşi distribuind materiale de propagandă electorală cu caracter denigrator la adresa fostului primar din Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, care candidează pe Colegiul 1 Flămânzi pentru Camera Deputaţilor.

Poliţiştii Postului de poliţie Albeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că  mai mulţi tineri distribuie materiale cu caracter electoral pe raza satului Albeşti.

În urma verificărilor efectuate au fost identificaţi A. M. de 39 ani din Botoşani şi M. C., de 35 ani, din comuna Vlădeni, care distribuiau pe raza satului Albeşti pliante cu caracter denigrator la adresa unui candidat pentru postul de parlamentar.

Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, conform art. 3, pct. 1 din Legea nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, se precizeaza într-un comunicat al Inpectoratului de Poliție Județean.

One thought on “Incident electoral la Albești: Doi bărbați au fost prinși în timp ce distribuiau pliante cu caracter denigrator

  1. A spune adevarul despre un candidat la una din cele mai inalte functii, nu este o denigrare! Jignitor mi se pare, sa fie pe buletinele de vot, un asemenea personaj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *