Şofer încătuşat după ce a produs un accident şi i-a înjurat pe poliţişti

politie rutieraUn bărbat beat turtă a intrat cu maşina într-un gard, iar după producerea accidentului a povocat un adevărat spectacol. Sâmbătă după amiază, poliţiştii Postului de Poliție Sulița au fost sesizați cu privire la  faptul că un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a impactat  cu autoturismul un gard în construcție pe un drum comunal.

Deplasându-se la fața locului,  poliţiştii l-au  identificat pe Mihai R.,de 46 ani, din Botoșani, care adresa injurii persoanelor aflate la locul accidentului.  În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului,  a rezultat valoarea de 1,12 ml/l alcool pur în aerul expirat.

Mihai R. a fost condus la Spitalul Județean Botoșani în vederea recoltării probelor biologice de sânge, fiind necesară încătușarea acestuia întrucât se manifesta violent adresând injurii și amenințări poliţiştilor. La Spitalul Județean Botoșani, bărbatul a continuat să se manifeste violent adresând în continuare injurii, amenințări și expresii jignitoare la adresa poliţiştilor și a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.

 Bărbatul este cercetat pentru refuzul de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și sfidarea organelor judiciare,  urmând a se propune soluție procedurală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *