Mars al tinerilor din USL, de Ziua internationala a tinerilor

mars al tinerilor din uUSL BotosaniZeci de tineri social-democrati si liberali au participat, sambata, la un mars pe strazile municipiului Botosani, cu prilejul Zilei internationale a tinerilor. Actiunea a fost organizata de reprezentantii structurilor de tineret din PSD si PNL, la ea participand si candidatii USL la functiile de deputat- Tamara Ciofu si Mihai Balta- si de senator in Colegiul Botosani, Viorel Grigoras.

Ne-am bucurat ca tinerii ne-au invitat in mijlocul lor, sa ii insotim la marsul pe care l-au efectuat in municipiu. In al doilea rand am vrut sa fim alaturi de ei, pentru ca ne gandim ca, in calitatea noastra de candidati la Parlamentul Romaniei, trebuie sa ii sustinem in demersurile lor. Ei ne-au adus la cunostinta multe probleme si au inaintat propuneri ale lor”, a declarat Tamara Ciofu.

mars al tinerilor din uUSL BotosaniLa randul sau, Mihai Balta sustine ca „tineretea este o stare de spirit, care nu tine de vartsa, ci de actiune”, fapt ce justifica prezenta sa la marsul tinerilor din USL.

Noi le multumim acestor tineri ca ne-au invitat alaturi de ei in aceasta zi deosebita„, a spus Balta.

11 thoughts on “Mars al tinerilor din USL, de Ziua internationala a tinerilor

  1. Acestia sunt tinerii ce au facut campanie pentru USL la locale. Au fost ajutati cu locuri de munca si la examenele de BAC. Am foarte multi colegi care abia au reusit sa intre in BAC si au luat note peste 9. De ce? Au fost ajutati, chiar ei au spus acest lucru. Eu care am invatat pe rupte am luat nota mai mica decat ei. Este corect acest lucru? Acum seniorii se lauda ca tinerii i-au primit in mijlocul lor cand defapt tinerii fac parte din organizatia de tinere USL Botosani. Rusine USL!!

    1. si kred k t mananca gelozia ptr k ei au un respect ptr USL,iar u:)))…serios mai bn ti ai vedea d nasul tau ji nu te ai mai baga in seama…daca u invatai atat d bn,luai mai mare dar asa…..mucles

  2. Mare dreptate Alexandru.
    Multi tineri care au facut campanie pentru USL,au luat BAC-ul,iar altii au invatat si nu au laut..asta e romania

    1. nu cred ca este adevarat…nimeni nu risca pt niste tineri care nu au o functie mare sau o meserie in care sa zica ca se merita….nu isi risca nimeni imaginea.nu am auzit pe nimeni sa zica asta..in plus daca tot muriti de grijile altora de ce nu va dati silinta sa vedeti si voi cum se lucreaza intr-un partid…ca sa nu mai comentati degeaba.rusine,ca nu va vedeti de grijile voastre!!!

  3. Toti militeaza pt democratie???Intrebari: democratia insemna vointa poporului, cum se face ca se vinde tara, se vinde poporul!!! Vrea poporul(adica majoritatea care decide ce este Adevarul Dreptatea, Binele) sa-si vinda aurul? Vrea poporul sa vinda cupru? Vrea poporul sa vinda petrolul, gazele? Vrea poporul tva la 24%? Vrea poporul pensii si salarii reduse? Vrea poporul inechitata sociala : multi saraci, putini bogati? Vrea poporul dictatura bancilor, dobinzi mari, pensii, asigurari obligatorii private? Vrea poporul sanatate la privat unde are acces numai bogatul? Vrea poporul ca energia, hidrocentrale construite din munca lui, sa fie date privatilor, apoi sa creasca pretul la energie?mai sint intrebari care-l intereseaza direct pe popor(cel majoritar care decide)dar ce sa vezi, raspunsurile sint la secret!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *