Cătălin Flutur despre şefii unor instituţii: La mulţi este primul lor loc de muncă

Catalin Flutur
Catalin Flutur

Liderul PDL Botosani a criticat faptul că USL a numit la cârma unor instituţii tineri fără experienţă. Cătălin Flutur susţine că  mulţi dintre aceştia nici nu au mai avut vreun loc de muncă înainte de a ocupa funcţii de conducere.

Primul lor loc de munca este în fruntea unor instituţii. Niciodată nu o să facem performanţă într-un asemenea mod. Nu să continuăm performanţele…Nu o să facem performanţă cu oameni care nu au mai muncit niciodată. La mulţi este primul lor loc de muncă , chiar dacă în cartea de muncă mai este trecut timid, acolo, director nu ştiu unde. Ştim prea bine că a plătit tăticul contribuţiile sociale. Este foarte greu să cred că neconducând niciodată un colectiv sau să ai idei despre un buget, se vor întâmpla şi lucruri bune. Încă avem răbdare şi aşteptăm. Dacă nu vor intra pe o linie clară, e vai şi amar de noi”, a spus Flutur.

3 thoughts on “Cătălin Flutur despre şefii unor instituţii: La mulţi este primul lor loc de muncă

  1. Are foarte mare dreptate Flutur cu privire la cei din USL. Cand era PDL-ul la conducere, aveam oameni competenti la conducere in toate domeniile. Acum ne conduc niste tineri neexperimentati. Inca asteptam totusi sa vedem ceva din partea USL-ului..daca nu, asteptam urmatoarele alegeri.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu-i este rusine, stie el ce inseamna sa faci niste studii, sa te straduiesti din greu sa obtii o diploma, si apoi sa nu dea nimeni 2 bani pe tine, din simplul fapt ca nu ai experienta? Rusineeee!!! Rusine!!! Are el idee ca tinerii absolventi nu au un loc de munca dupa ce s-au straduit atatia ani pe bancile unor facultati? Are el idee ca iti vine uneori sa apuci pe cai gresite cand vezi cate usi iti sunt inchise cand spui ca nu ai experienta?
    Cine o sa-i plateasca lui pensia daca nu ofera sprijin tinerilor din ziua de azi?.. Lui ii convenea sa aiba pusi sefi babalîci, comunisti..erau mai usor de prostit!
    Trebuie sa se intealeaga faptul ca daca nu se ofera sansa unui tanar sa aiba un loc de munca, tara aceasta va intra in colaps cand va veni vremea datoriilor.
    Si sefii tineri sunt abitiosi, au viziuni noi, isi pun in valoare calitatile si sa stiti domnule Flutur, ca asa prin si ei experienta. Experienta nu vine din aer, si sunt sigur ca nici tu nu te-ai nascut invatat!

  3. Vorbeste invidia din el..ar trebuie sa accepte si infrangerile,nu poate fi mereu in fruntea clasamentului.Cum sa fie tineri cu experienta daca toti vor oameni cu experienta?? atunci experienta unde vrea sa o capete daca nimeni nu-i primesc..de asta se ajunge aici.La urma urmei nu suntem atotstiutori ca sa ne pricepem in toate,invatand vom sti!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *