Liderul PDL despre USL: Daca au vazut o persoana discutand cu mine au spus: Esti de-al lui Flutur, trebuie sa fii gatuit!

Catalin Flutur
Catalin Flutur

Liderul PDL Botosani, Catalin Flutur, acuza USL-istii ca au inceput campania electorala mult mai devreme si ca aceasta este una agresiva. Flutur spune ca in perioada de dinaintea campaniei electorale, primari, agentii economici din PDL au fost asaltati de controale.

Atatea amenintari, controale, directe si indirecte, promisiuni desarte…Lumea este absolut bulversata, plecand de la primarii nostri si terminand cu sustinatori de-ai nostri, care, indiferent ce s-ar fi intamplat, daca au vazut o persoana discutand cu mine au spus: Esti de-al lui Flutur, trebuie sa fii gatuit. Sunt metode stahanoviste. Si ei au gresit. Am avut o relatie buna intotdeauna si cu colegii din opozitie, oameni foarte buni care meritau sa primeasca un post in administratie sau la institutii descentralizate si au fost efectiv dati deoparte„, a spus Catalin Flutur.

3 thoughts on “Liderul PDL despre USL: Daca au vazut o persoana discutand cu mine au spus: Esti de-al lui Flutur, trebuie sa fii gatuit!

  1. asta-i doar un pretext..pt a pune USL-ul intr-o lumina mai proasta.ei nu mai stiu ce sa mai inventeze cand vad ca pierd controlul :-j nu am auzit pe nimeni sa fi amenintat …sunt doar speculatii!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *