Aproape 64.000 lei investiti in Politia Locala din Dorohoi

Primaria municipiului Dorohoi
Primaria municipiului Dorohoi

Serviciul Politia Locala din aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dorohoi isi propune cresterea eficientei activitatii serviciilor de protectie a bunurilor si cetatenilor din Municipiul Dorohoi prin adoptarea a doua noi masuri. Astfel, Politia locala se va muta intr-un sediu modernizat situat in str. A.I.Cuza. nr.23, ( alaturi de serviciul Taxe si Impozite ) si va permite ca  activitatea acestui serviciu sa se desfasoare unitar, organizat, putand fi apelat mult mai usor de toti cei interesati. 

 O alta masura luata de reprezentantii Primariei Dorohoi vizeaza achizitionarea unui autoturism Dacia Logan MCV nou, echipat cu dotarile si inscriptionarile necesare, stabilite prin lege, permite imbunatatirea timpilor de reactie la incidente si posibilitatea de  patrulare cu frecventa mai mare si in zonele mai izolate din municipiu.

 Aceste masuri reprezinta o prima etapa in modernizarea si dotarea Politiei Locale, avand ca sacop eficientizarea activitatii acestui serviciu. Primaria municipiului Dorohoi va aloca in acest sens aproape 64.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *