Florin Turcanu: USL are toate sansele sa castige cele noua colegii din judet cu 50% plus 1 din voturi

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, sustine ca USL are toate sansele sa castige cele noua colegii din judet cu 50% plus 1 din voturi. Turcanu spune ca in judet USL va castiga, insa va trebui ca si presedinele organizatiei municipale a PSD Botosani, Ovidiu Portariuc, sa faca eforturi la nivelul municipiului, astfel sa fie castigate si colegiile din municipiu de USL.

Daca domnul Ovidiu Portariuc isi depune tot efortul pe municipiul Botosani, eu il asigur, si asigur cetatenii, ca voi castiga toate colegiile din judet, pe care eu mi le asum. Avem patru colegii de deputati si doua de senator si le castig cu 50 plus unu, pentru ca asta este raspunderea mea. In municipiu ma implic foarte mult, dar domnul primar  are aceasta obligatie morala, ca el conduce campania pe municipiu, sa raspunda si sa castige alegerile pe municipiu„, a spus Turcanu.

5 thoughts on “Florin Turcanu: USL are toate sansele sa castige cele noua colegii din judet cu 50% plus 1 din voturi

  1. Acestea sunt vise, doar daca nu incepe masina de masluit voturi a USL sa lucreze. Sa fim seriosi, oamenii s-au saturat de toate neregulile facute de USL.

  2. Da ce fete de neispraviti au astia trei.Toti unu si un. Cam toti cu dosare penale, vor sa ne reprezinte in parlament, vor sa faca legi pentru noi (sau pentru ei?). Astia de fapt vor sa ajunga acolo , nu numai pentru imunitate, dar vor face legile in favoarea lor sa poata fura in continuarie. DESCHIDE-TI OCHII MARI LA VOT!

  3. Lor li se pare normal sa fie asa , la citi bani cheltuie din pusculita statului, fara numar ,fara numar..Eu cred ca lumea nu e asa cum cred ei! Botosanenii pot gindi cu capul lor, iar in decembrie sa-i taxeze asa cum merita. Daca o sa continuie asa 4 ani, dupa ei POTOPUL!

  4. Contac daca va candida pe colegiul lui Micky SPAGA(MIHAILESCU SERBAN – pupincurist de basescu, cel care mi-a taiat salariul cu 25 % , traseist de la UNPR, o jigodie plina de bani, ce s-a imbogatit pe seama nostra a alegatorilor, caci este probabil la al patrulea mandat … ) il votez. Nu cred ca este mai rau ca el . Asa ca dle Turcanu pe acest odios UNPR-ist o sa-l sarim cu stampila de la vot (pacat , caci as afi vrut sa votez cu USL – ul , pentru schimbare si pentru mai bine, dar poate gasesc pe buletinul de vot un independent care sa ma sustina si sa nu-mi taie iarasi salariul sau pensia ).

  5. au ajuns cu dosare penale din cauza ca au avut grija altii sa ii sape pe la spate.O data ce USL-ul a fost ales inseamna ca lumea vrea ceva nou..o schimbare.la urma urmei nici tara nu o duce prea bine de cativa ani,in nici un caz nu s-a ajuns in acest stadiu din cauza USL-ului ..ci din cauza lui Basescu si alti hoti.sa fim realisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *