Vezi motivul pentru care Adrian Constantinescu a fost schimbat din functia de prefect!

adrian constantinescuAdrian Constantinescu a fost schimbat din functia de prefect, intrucat si-a depasit atributiile. Cel putin asta a dat de inteles liderul PNL Botosani, Florin Turcanu, care s-a aratat deranjat ca Adrian Constantinescu a cerut Inspectoratului Scolar o ancheta, dupa ce au fost reclamatii privind folosirea microbuzelor scolare la transportul membrilor USL la Bucuresti, cu prilejul lansarii candidatilor.  Mai mult, Turcanu spune ca Adrian Constantinescu nu recunoscut niciodata ca a fost numit politic.

Poti sa fii maritata si sa ai doi copii, dupa care sa iesi afara si sa spui ca esti domnisoara. Domnul Constantinescu sanctiona directori de scoli. Am auzit ca nu era sustinut de nimeni… Cum, el a coborat la Prefectura asa, din avion„, a spus Florin Turcanu.

Turcanu sustine ca Sebastian Tocariu va fi sustinut, in continuare, pentru functia de subprefect.

El nu s-a dezis de oamenii care l-au sustinut. De ce sa fie inlocuit si subprefectul. Subprefectul a negat vreodata ca a fost sustinut si cu sustinerea partidelor politice? Cine face lucrul acesta nu intelege fenomenul„, a mai declarat liderul PNL.

Adrian Constantinescu a stat sase luni pe functia de prefect al judetului Botosani.

3 thoughts on “Vezi motivul pentru care Adrian Constantinescu a fost schimbat din functia de prefect!

  1. Baravo Florinele!! HOTUL striga HOTII!!
    Sa il sustinem pe Tocariu si pe sotia sa INSPECTOR DE ISTORIE CU GRADUL DIDACTIC II! FELICITARI TURCANEL!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *