Tamara Ciofu: Vom incerca sa luptam, sa redeschidem spitalele care au fost inchise

Tamara Ciofu
Tamara Ciofu

Candidatul USL pe Colegiul 6 la Camera Deputatilor, medicul Tamara Ciofu, a anuntat ca va milita pentru redeschiderea spitalelor din judet, in cazul in care va ajunge in Parlament. De asemenea, ea a spus ca o prima decizie in acest sens a fost luata in cazul Spitalului Darabani.

Guvernul Boc a lasat un buget in sanatate, anul acesta, cu un deficit de 700 milioane lei, care nu a ajuns decat pina in luna septembrie. Odata ajunsi in Parlament, prin votul concetatenilor nostri, promitem sa nu mai acceptam taierea de pe lista a spitalelor existente si vom incerca sa luptam, sa reinfiintam, sa redeschidem spitalele care au fost inchise. Spitalul din Darabani a fost deja devalizat pe perioada cat a fost inchis. Va fi necesar un efort din partea comunitatii din Darabani, pentru a repune in functiune un spital care deservea un numar mare de populatie„, a spus candidatul USL.

Ea a mai spus ca atata timp cat echipa USL va fi in Parlament, in cazul in care se va intampla acest lucru, nu vor vota pentru reducerea alocatiilor pentru cresterea copilului.

2 thoughts on “Tamara Ciofu: Vom incerca sa luptam, sa redeschidem spitalele care au fost inchise

  1. Nu cred ca veti face lucrul acesta..
    Doamna Ciofu spune de guvernul BOC,dar guvernul Ponta ce facut.Promisiuni promisiuni peste promisiuni.

  2. Toti militeaza pt democratie???Intrebari: democratia insemna vointa poporului, cum se face ca se vinde tara, se vinde poporul!!! Vrea poporul(adica majoritatea care decide ce este Adevarul Dreptatea, Binele) sa-si vinda aurul? Vrea poporul sa vinda cupru? Vrea poporul sa vinda petrolul, gazele? Vrea poporul tva la 24%? Vrea poporul pensii si salarii reduse? Vrea poporul inechitata sociala : multi saraci, putini bogati? Vrea poporul dictatura bancilor, dobinzi mari, pensii, asigurari obligatorii private? Vrea poporul sanatate la privat unde are acces numai bogatul? Vrea poporul ca energia, hidrocentrale construite din munca lui, sa fie date privatilor, apoi sa creasca pretul la energie?mai sint intrebari care-l intereseaza direct pe popor(cel majoritar care decide)dar ce sa vezi, raspunsurile sint la secret!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *