Costica Macaleti s-a instalat in scaunul de prefect al judetului Botosani

Costica Macaleti
Costica Macaleti

Noul prefect al judeţului Botoşani, Costica Macaleti, şi-a început, vineri, noul mandat. Predarea mandatului de catre Adrian Constantinescu a avut loc joi dupa amiaza, iar vineri a fost prima zi de munca a lui Macaleti la carma Institutiei Prefectului.

Primul lucru pe care l-a facut prefectul Macaleti a fost acela de a-si completa declaratia de avere. El nu se considera mai bogat fata de anteriorul mandat de prefect. Costica Macaleti spune ca numirea sa în funcţie nu presupune neapărat şi schimbări ale angajaţilor, dar nici continuarea proiectelor fostului prefect.

Am emotii si este bine sa fim emotionati la astfel de evenimente. Eu cred in ceea ce fac, cred in oameni si in colegii de munca si sper ca lucrurile sa se desfasoare in mod corespunzator, legal si conform normelor. Ma consider un om obisnuit, am o sotie care ma iubeste si sustine. Tinta imediata este desfasurarea alegerilor in mod corespunzator, aplicarea programului guvernului, legalitatea actelor administrative. Nu-mi place sa mi se dea explicatii si nici sa dau explicatii nicaieri„, a spus Macaleti.

Instalarea oficiala pe functia de prefect a lui Macaleti va avea loc luni. Pentru ca functia de prefect este apolitica, Costica Macaleti s-a suspendat din PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *