Spitalul din Darabani va fi redeschis până la sfârşitul lunii

Spitalul orăşenesc din Darabani va fi reîinfiinţat până la sfârşitul lunii noiembrie, a declarat, joi, senatorul Şerban Mihăilescu. Acesta susţine că documentaţia pentru redeschiderea spitalului este pregătită, însă este nevoie de parcurgerea unor proceduri pentru aprobarea acestora.

Mihăilescu susţine că a înaintat, marţi, în şedinţa de Guvern, proiectul de hotărâre privind reînfiinţarea spitalui din Darabani, dar miniştrii, care au avizat documentele, au cerut Consiliului Local să adopte o hotărâre privind transferul managementului spitalului de la Consiliul Local la Consiliul Judeţean, prin Spitalul Judeţean.

În şedinţa de marţi s-a discutat proiectul de hotărâre privind înfiinţarea unei secţii exterioare la Darabani. A fost obţinute semnăturile şi am discutat cu ministrul Arafat, care nu a fost adeptul acestei măsuri, pentru că dorea înfiinţarea unui centru multifuncţional, dar l-am convins şi avem aprobarea sa. Pe 20 noiembrie, vom avea proiectul de hotărâre aprobat”. a spus Mihăilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *