Liderii ARD critica schimbarile facute in invatamantul botosanean

flutur furtuna si alecsandruLiderii ARD Botosani au criticat modul cum s-au facut angajarile anul acesta in invatamant, dar si modul in care au fost schimbati directorii de scoli. Corneliu Furtuna, presedintele PNTCD Botosani, a declarat ca Legea invatamantului nu se aplica nici acum la nivelul judetului si ca schimbarile in sistem s-a facut cu incalcarea legii. Furtuna a spus ca saptamana trecuta mai multi directori de scoli, cu concurs, au fost schimbati pe criterii politice.

Daca vrem ca un sistem sa nu mai functioneze, in primul rand acest sistem <trebuie> decapitat. Nu are importanta cine este pe o functie de conducere, ca trebuie sa plece <ca nu-s de-ai nostri>. Se pare ca oamenii care au fost cu concurs nu au mai fost buni asa deodata si au aparut niste oameni scosi din palarie, extraordinar de bine pregatiti, dar nu stiu cum se face ca toti sunt USL-isti. Vom vedea rezultatele cat de repede„, a spus Furtuna.

Acelasi lucru s-a intamplat si la Inspectoratul Scolar Judetean, mai spune Corneliu Furtuna. Fosti inspectori scolari, cu calificativul de „Foarte bine” pe parcursul mai multor mandate, au fost schimbati si inlocuiti de persoane care „pina acum nu au dovedit nimic”.

Si liderul PDL Catalin Flutur a criticat modul cum s-au facut angajarile anul acesta in invatamant.

Sa ne gandim cum s-au impartit anul acesta posturile in invatamantul botosanean, cand profesori tineri nu si-au gasit loc de munca, sau titularilor de la scoli nu li s-au completat catedre, si au angajat pensionari. Tot respectul pentru profesorii pensionari, dar trebuie sa li se ofere o sansa si profesorilor tineri„, a mentionat Flutur.

2 thoughts on “Liderii ARD critica schimbarile facute in invatamantul botosanean

  1. Nu v-ati obisnuit cu acesta „politica” a celor din USL? De 6 luni au fost schimbate n persoane punanduse in loc alte persoane pe criterii politice. Avem nevoie de un tanar care nu are inclinatii comuniste.

  2. Da sa-u facut multe schimbari de cand USL ,a vanit la guvernare.
    Directori schimbati,Inspectori scolari schibati.
    Rusine USL!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *