Gabriel Alecsandru: Prin schimbarea prefectului, USL pregateste o frauda de proportii

Gabriel Alecsandru
Gabriel Alecsandru

Presedintele organizatiei de tineret a PDL Botosani, Gabriel Alecsandru, acuza guvernarea locala de risipa de bani publici. El spune ca banii au fost folositi in scopuri proprii, dand exemplu targului de la Popauti. Alecsandru, care este si candidat la parlamentare, a declarat, de asemenea, ca i se pare suspicioasa schimbarea prefectului de Botosani, inaintea alegerilor parlamentare.

Din ce am vazut eu cred, si sper sa nu fie adevarat, ca USL pregateste o frauda de proportii, precum la referendumul de demitere a presedintelui Basescu. Probabil domnul Constantinescu nu a vrut sa ia parte la ceea ce au ei in gand„, a spus Alecsandru.

7 thoughts on “Gabriel Alecsandru: Prin schimbarea prefectului, USL pregateste o frauda de proportii

    1. Fii serioasa. Ce a facut noul primar? Nu este niciun proiect care sa ridice orasul, vechile proiecte au fost inchise iar cei de la UE cer banii inapoi. Mai mult, Portariuc si Turcanu au dat functii rudelor si amantelor. Sa fim seriosi. Asta e bataie de joc!

    1. Hotii striga hotii? Dar de promisiunile USL de ce nu pomenesti nimic? Au promis penstii si salarii mai mari si preturi mai mici. Ce-au facut? Pensiile si salariile au ramas la fel dar preturile au crescut alarmant. Un listru de ulei a ajuns la 9 lei, euro a crescut considerabil. Aceasta este guvernarea USL. Striga peste tot ca nu au nicio vina, dar in 6 luni nu au venit nici macar cu o solutie.

    2. De ce hotii striga hotii?
      Domnu Turcanu a cheltuit niste bani cu targul de la Popouti…si restu unde sunt?
      Ei sunt la Guvernare ,au bani .Vin fonduri.Ce se intampla cu banii acestia?
      Si sa nu mai vorbim de hoti.

  1. Am speranta ca va fi o campanie perfect legala si vom avea in parlament oamenii pe care nii dorim. Generatia tanara sufera. Trebuie sa ne bazam pe respect, corectitudine si cel mai important trebuie sa fim oameni.

  2. Cum vom putea sa fim OAMENI? Cu acesti „oameni” care vor sa faca legi pentru noi in viitor? Marea majoritate nu au nici o calificare> hoti, condamnati, amante, cu acesti oameni credeti ca noi vom putea sa traim ca oamenii? Va inselati amarnic domnuleAurel! S-a pierdut demult sensul cuvintelor OMENIE, OAMENI! Sa multumim partidelor pentru asta! AU PROMOVAT OAMENI PE CINSTEA LOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *