Doctorita Ana Maria Nastac, reclamata din nou la Protectia Consumatorului

medic dentistReclamatii garla la adresa medicului stomatolog Ana Maria Nastac, fiica fostul director al Spitalului Judetean, Cornel Enache. Un copil a reclamat, sapatamana trecuta, la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului ca a platit pentru o extractie 200 lei. El a motivat ca nu a vazut pretul si ca nu avea la el atatia bani.

Un baietel minor a facut aceasta reclamatie, insa cand am fost la cabinet in control erau afisate preturile„, a declarat Sanda Constantinica, jurist CJP.

In urma cu doua saptamani, medicul stomatolog a fost reclamat la Protectia Consumatorului de o batrana. Aceasta a dorit sa-si faca tot o extractie, pentru care a platit 200 lei. Pentru ca nu avea atatia bani la ea, batranei i s-a oprit buletinul.

A venit sotul doamnei sa-i plateasca costul serviciului si sa ia buletinul, insa s-a oprit si la Protectia consumatorului sa o reclame. El a reclamat tariful si comportamentul medicului„, a mai spus Constantinica.

O alta reclamatie la adresa medicului a fost facuta si de o femeie din mediul rural. Ea a reclamat faptul ca a venit la urgenta pentru o extractie si a fost taxata tot cu 200 lei. Femeia de la tara mai avea in portofel doar 5 lei pentru autobuz si a crezut ca extraxtia facuta la urgenta este gratuita. Si ei i-a fost oprit buletinul pina ce a adus banii.

Noi am facut o noua adresa la Colegiul Medicilor sa se sesizeze ei in aceste cazuri„, a precizat juristul CJP.

One thought on “Doctorita Ana Maria Nastac, reclamata din nou la Protectia Consumatorului

  1. Ana Maria Nastac….Feriti-va de aceasta panarama…Este o sarlatana, o escroaca care inseala oamenii. Mai nou Ana Maria Nastac se ocupa la Iasi (voucher Fun Group – cabinet medical Oxymed) si cu operatii gen marire de buze sau tratarea ridurilor cu acid hialuronic…o mare farsa…ea folosind hialuronat de sodiu care se administreaza intraarticular, acest gel doar umple pentru moment buzele sau ridurile fetei efectul fiind unul de maxim 24 ore, dupa care se absoarbe de catre organism, din fericire fara complicatii sau sechele. Aceasta bruta mi-a facut si mie o astfel de interventie. Am aflat de ea de pe site-ul Fun Group. Nestiind cine este de fapt aceasta persoana..care isi zice doctor, m-am prezentat cu buna stiinta la cabinet pentru o interventie cu acid hialuronic. Spre surprinderea mea cabinetul este de fapt o mica camaruta in incinta unei frizerii de pe Str. Barboi (langa biserica Barboi) fara nici un fel de semnalizare si nu avea nici o legatura cu un cabinet medical avand doar un pat de spital. Prima mea impresie, care mai tarziu din pacate mi s-a confirmat, a fost ca ceva pute rau de tot. Am presupus ca inainte de o astfel de interventie se poarta o discutie, dar la intrebarile mele legate de efectul, durata, ce produs foloseste, daca nu trebuie inainte o simulare s-a purtat total neprofesionist si aceasta sarlatana mi-a raspuns ca ce am , mi-e frica, sa stau linistista ca totul va fi ok dupa care efectiv cu forta mi-a deschis gura si a inceput a-mi face injectii pe interiorul buzei superioare la un mod barbar pentru a-mi anestezia buza…chipurile pentru interventia cu acid hialuronic…si a inceput in graba a-mi injecta gelul de hialuronat de sodiu pentru intraarticulatii rapid in buza superioara…Faptul ca era doar un gel care probabil costa undeva la maxim 200 ron fiola de 2 ml (denumirea exacta este de Hyalgan) am aflat ulterior pentru ca mi-a dat seringa goala…probabil sa o am amintire a faptului ca mi-am luat o mare teapa de 500 ron. Buza mi s-a umflat ingrozitor cel mai probabil de la traumatismul suferit, iar a doua zi dimineata era sa zicem mai O.K., dar imi aparuse o mare vanataie in partea stanga a buzei. La fel cu siguranta ca au mai patit cele 16 persoane care si-au cumparat vouchere de pe site-ul Fun Group. O MARE TEAPA …si imi pare rau ca nu am avut incredre in instinctul meu care practic urla la mine sa nu accept interventia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *