LaLa Band va concerta la Botoșani

 LaLa Band va concerta și la Botoșani. Trupa-vedetă a serialului „Pariu cu viața” de la Pro TV va susține, pe 16 decembrie, un spectacol pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Organizatorii evenimentului susțin că vor fi puse în vânzare bilete VIP, la prețul de 150 de lei, care vor permite ăposesorilor să se fotografieze cu membrii trupei. De asemenea, cei interesați vor putea cumpăra bilete la 100 de lei sau chiar la 80 de lei.

9 thoughts on “LaLa Band va concerta la Botoșani

  1. Cam scumpe biletele,ținând cont că marea majoritate a spectatorilor vor fi copii. Parcă ar veni trupa Scorpions sau Madona etc. Un 50 ron. cred ca era destul de acceptabil. 150 sa faci fotografii altă nemernicie. Frate dar v-ați ajuns , păi nu am auzit până acum vreo vedetă să fi cerut bani să poți face foto cu ea.
    Halal promovare. Doar la CIRC mai cereau aia bani să faci poze cu animalele sau pe plajă cu maimuțele.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Bai fratilor….eu iubesc LaLa Band…as plati 50,55 lel pt un bilet VIP…dar nu 150.Si concertele la Bucuresti sunt mai ieftine…ce dreku’?Botosanenii sunt saraci…

  3. la bucuresti a fost cel mai mic la 250 ca am niste rude care au fost si atat a costat.Deci comparati si vedeti ca la noi totusi sunt mici preturile.

  4. daca chiar va place lala band nu mai comentati de pretul biletelor si sa stiti ca sau vandut cateva aproame toti copiii din clasa de le mine siau luat si nu sunt foarte bogati . SI EU MIAM LUAT VIP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *