Presedintele Forumului Cultural Europa a premiat Teatrul Mihai Eminescu

presedintele forumului cultural europa, Dieter ToppPresedintele Forumului Cultural Europa, Dieter Topp, a premiat, miercuri seară, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani, în semn de respect față de activitatea acestuia. Acordarea distincției a avut loc la începutul spectacolului „Caii la fereastră”, jucat pe scena teatrului botoșănean.
Dieter Topp a ales să premieze teatrul din Botoșani ai cărui actori i-a văzut evoluând pe scena bienalei de la Chișinău.

Acum câteva luni am fost la bienala de teatru de la Chișinău și am fost atras de un spectacol din Botoșani. A fost Caii la fereastră, regizat de Petru Vutcărău. Trupa a dat dovada că gândește și lucrează activ și fantastic”, a spus Topp.

Distinția a fost înmânată directorului teatrului, Traian Apetrei, care, la rândul său, i-a înmânat președintelui Forumului Cultural Europa, Dieter Topp, diploma de „prieten al Teatrului Mihai Eminescu”.

Sperăm ca această legătură să aibă și alte urmări, prin conectarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani la rețeaua întâlnirilor teatrale europene importante”, a spus Apetrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *