Adrian Constantinescu despre înlocuirea sa: Puteam să fiu pus în temă, dar din păcate nu s-a întâmplat lucrul acesta

adrian constantinescuAdrian Constantinescu a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, că schimbarea sa de pe funcţia de prefect a fost o surpriză. El consideră însă că primul ministru este cel care îşi alege colaboratorii şi stabileşte durata colaborării şi nu comentează deciziile acestuia. Reprezentanţii Guvernului urmează să stabilească când are loc înscăunarea noului prefect Costică Macaleţi. 

Puteam să fiu pus în temă, dar din păcate nu s-a întâmăplat lucrul acesta. Nu ştiu dacă a fost un joc de culise. Domnul prim ministru a stabilit momentul învestirii mele şi momentul eliberării mele din funcţie„, a spus Constantinescu.

Fostul prefect regretă că nu a putut să își ducă la sfârşit proiectele începute şi că nu  a avut posibilitatea de a ține mai multe audiențe cu cetățenii. El se va reîntoarce la vechiul loc de muncă de la Direcția de Finanțe și spune că dacă i s-ar mai propune încă o dată acestă funcție, posibil să o accepte.

Noul prefect a anuntat ca nu va schimba componenta cabinetului. Deocamdată nu se știe dacă și subprefectul de Botoșani va fi ținta unei schimbări.

Mai devreme sau mai târziu se va întâmpla și acest lucru. Până acum nu a ieșit nimeni la pensie din funția de prefect și subprefect„, a mai spus Constantinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *