Indivizii care au spart sediul PSD, prinşi de poliţişti

sediul psd spartPoliţiştii au identificat autorii furtului din sediul PSD. În urma activităţilor specifice întreprinse de poliţişti au fost identificaţi B. A., de 16 ani, din municipiul Botoşani, pentru care s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat,  iar faţă de Dragoş Ionuţ A., de 19 ani, din Botoşani s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de complicitate la furt calificat.

În noaptea de  13-14 octombrie, prin spargerea geamului şi escaladare, B. A. a pătruns în incinta sediului  partidului politic , iar din interior a sustras un televizor LCD,  2 monitoare de calculator şi o unitate centrală, cauzând un prejudiciu în valoare de 3500 lei. Suspectul a beneficiat de complicitatea lui Dragoş Ionuţ A., a asigurat paza locului faptei şi l-a ajutat pe cel dintâi la transportul bunurilor.

 În data de 6 noiembrie, cei doi suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 ore, fiind introduşi în arestul I.P.J. Botoşani, urmând ca în cursul zilei 7 noiembrie să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea Judecătoriei Botoșani cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *