Aglomeraţie la Recuperare! Bolnavii sunt programaţi şi pentru 2013. Vezi de ce

Sute de bolnavi sunt trecuţi pe listele de aşteptare la Spitalul de Recuperare din municipiul Botoşani din cauza numărului prea mare de pacienţi.
Cei care au nevoie de tratament, cu excepţia celor a căror afecţiuni necesită îngrijire urgentă, sunt nevoiţi să aştepte şi mai mult de o lună de zile.

Spitalul este aglomerat, mai ales că acum avem şi lucrări de renovare. Din venituri proprii încercăm să modernizăm, să igienizăm saloanele şi trebuie să mai comasăm pacienţii şi este foarte aglomerat. Mai ales în perioada de iarnă, perioada rece, bolnavii au probleme de sănătate”, a declarat directorul Spitalului de Recuperare, Gabriela Varzari.

Numai în luna octombrie a acestui an, peste 250 de pacienţi s-au aflat pe listele de aşteptare, iar pentru noiembrie deja sunt în aşteptare 200 de oameni.
Şi pentru decembrie s-au făcut deja programări. 150 de oameni aşteaptă să fie trataţi în luna respectivă. După cum decurg lucrurile, reprezentanţii Spitalului de Recuperare spun că cel mai probabil cei care vor mai veni pentru tratament de specialitate la spital vor trebui programaţi abia în luna ianuarie a anului viitor.
Lunar, la Spitalul de Recuperare “Sfântul Gheorghe”, care are o capacitate de 195 de paturi, în jur de 500 de pacienţi beneficiază de tratamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *