Prefectul de Botoşani a fost schimbat. Vezi cu cine!

prefectul Adrian Constantinescu
prefectul Adrian Constantinescu

Prefectul judeţului Botoşani, Adrian Constantinescu a fost schimbat din funcţie, a anunţat, marţi, ministrul de Interne, Mircea Duşa. Decizia aparţine Guvernului, ea fiind valabilă, în acelaşi timp, şi pentru Dolj, Mureş şi Brăila.

Locul lui Constantinescu va fi luat de deputatul Costică Macaleţi, fiind, probabil, rodul negocierilor politice. Macaleţi a cedat candidatura la deputaţi, în schimbul acestui post.

Discuţiile au fost purtate. Aştept să-mi vină ordinul„, a declarat Macaleţi.

În schimb, actualul prefect, Adrian Constantinescu, s-a arătat surprins de decizie. El spune că va accepta înlocuirea şi se va întoarce la Finanţele Publice.

Eu nu am primit nimic oficial până acum. Dacă domnul prim-ministru consideră că e vremea să înceteze mandatul meu, nu-i nicio problemă. Eu mă întorc în funcţia pe care am ocupat-o la Finanţele Publice„, a spus Constantinescu.

.

2 thoughts on “Prefectul de Botoşani a fost schimbat. Vezi cu cine!

  1. Pelticule ai pus-o!şi nătărăul care plimba tava cu pahare de şampanie e pă ducă..alt psd-ist înfometat aşteaptă,e ăla cu părul creţ,Behăianu!

  2. Mare ghinion avem noi la Botosani ca nu se mai poate gasi un om nou si valoros si de caracter si tot molia si fustangiul de Macalet cu toate porcariie lui si cu cocoanele pe care le-a pus in functie dupa ce au fost amabile cu el, si cu baiatul lui din flori Chinezu si mai ales cu totala lui inactivitate si incapacitate si lipsa lui de interes de-a face ceva bun pentru judet. e chiar un adevarat blestem! Ma gindeam sa votez cu USL dar daca asa procedeaza nici nu ma duc la vot si cred ca foarte multi vor gindi la fel si vor pierde mult usl-istii din aceasta alegere de prefect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *