Directorii de şcoli, puşi să ia măsuri împotriva profesorilor care au greşit la BAC

inspectoratul scolar BotosaniConducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a cerut sancţionare a trei profesori în urma  erorilor grave de corectură făcute de aceştia în prima sesiune a examenului de bacalaureat. Dragoş Cristea, purtătorul de cuvânt al IŞJ, a declarat că directorii de şcoli au fost atenţionaţi şi în ultima şedinţă, să ia măsuri împotriva profesorilor care au greşit la BAC. Este cazul a doi profesori de biologie şi unul de limba română. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar nu ştiu însă dacă aceste măsuri au şi fost luate.

Directorii au fost informaţi şi au fost rugaţi să ia măsuri de sancţionare a profesorilor care au greşit. Inspectoratul Şcolar nu este organ de cercetare penală, nu este judecătorie, este doar Inspectoratul Şcolar Judeţean şi se mişcă în limitele unor proceduri, metodologii şi a unei legislaţii„, a precizat Cristea.

La bacalaureatul din vară nouă lucrări la biologie au avut diferenţe de notare mai mari de 1,5 puncte şi aparţin a doi profesori de gimnaziu. De asemenea, în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean mai este şi un cadru didactic de limba română.

2 thoughts on “Directorii de şcoli, puşi să ia măsuri împotriva profesorilor care au greşit la BAC

  1. mihaela prajinariu,adorata nasului tau, onofrei,ce sanctiune a primit? a fost totusi vicepresedinta comisiei unui bac CERCETAT PENAL!!!a,a fost numita POLITIC director la atl !

  2. Trebuia premiata ca nu s-a implicat in acel bac. Bravo ca ai stat deoparte! Iar tu sa ne mai lasi cu barfa si rautatile tale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *