Inspectoratul Şcolar verifică activitatea de la LPS, condus de soţul Mihaelei Huncă

Dragos Cristea
Dragos Cristea, purtator de cuvant ISJ

Inspectorii de la Inspectoratul Şcolar Judeţean vor începe, săptămâna viitoare, un control amplu la Liceul cu Program Sportiv şi la Clubul Sportiv Botoşani. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Dragoş Cristea, a declarat că în cele două unităţi se va realiza o inspecţie generală. Acestea au fost selectate urmare a faptului că nu mai fost verificate în ultimii trei ani.

Vor fi mai multe aspecte de verificat, respectiv asigurarea unui învăţământ de calitate în acord cu standardele de acreditare şi de valoare, conform legislaţiei în vigoare, asigurarea unui management de calitate la nivelul unităţii de învăţământ, îmbunătăţirea rezultatelor la examenele naţionale„, a spus Cristea.

Liceul cu Program Sportiv este condus de Ioan Huncă, soţul şefi de la Inspectoratul Şcolar, Mihaela Huncă.

3 thoughts on “Inspectoratul Şcolar verifică activitatea de la LPS, condus de soţul Mihaelei Huncă

  1. hunca este un golan si un hot fara limite.a furat din materialele de constructie de la actualul liceu ca sa isi faca domnia sa vila.si acum fura in continuare din indemnizatiile copiilor ce fac sport de performanta si din banii lor de cantonamente si banii de mancare cand sunt plecati sporti la competitii.sportivii mananca paine cu ceai si el pe o mana cu antrenorii cer restaurantelor unde au mancat sa unfle nota si sa puna fel de fel de fripturi si mai stiu eu ce.sunt fapte ce se intampla si vb din experienta.si fel si fel de cereri pt fondul scolii de la elevii si taxe inventate de el.verificati si veti afla ca va spun adevarul.o seara buna

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      dar de ce anuntati cand se fac aceste controale? faceti-le prin surprindere si atunci veti constata destule nereguli…asa puteti sa faceti in fiecare luna daca anuntati ca sigur nu o sa gasiti nimic in neregula

  2. eu cred ca va fi greu dar pana la urma LPS va iesi foarte bine. Cat despre probleme nici vorba, la cati olimpici scoate liceul performanta musteste peste tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *