Botoşănean rănit grav într-un accident de circulaţie în Suceava

Un botoşănean a fost rănit grav, duminică, în urma unui accident provocat de un tânăr pe raza localităţii Pătrăuţi-Suceava.  Lucian Z., de 18 ani, din comuna Grăniceşti, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din iulie 2012, în timp ce conducea autoturismul, s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule aflate în mers, pe un sector de drum unde depăşirea este interzisă şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de O.Dumitru, de 43 ani, din comuna Dersca, judeţul Botoşani. După impact  autoturismul condus de O.Dumitru a fost proiectat în autoutilitara condusă în spatele său de I.Maria de 38 ani, din municipiul Suceava.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto O.Dumitru şi a pasagerei acestuia U.Lăcrămioara de 38 ani, din comuna Dersca.

Traficul a fost blocat aproximativ 40 minute pentru preluarea victimelor de ambulanţe, cercetarea locului accidentului, îndepărtarea resturilor provenite din coliziunea autovehiculelor de pe carosabil şi de echipajele I.S.U.

Conducătorii auto au fost  testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, potrivit Inspectoratului de Poliţie Suceava.

2 thoughts on “Botoşănean rănit grav într-un accident de circulaţie în Suceava

  1. Daca suntem o natie de extremisti cretini, ar trebui ca Politia rutiera sa introduca o lege ca posesorul unui permis auto sa aiba minim 20 de ani

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu numai alcoolul face victime dupa cum bine stim. Una dintre cauze este si teribilismul la volan care alaturat lipsei de experienta poate duce la accidente grave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *