Bătut de un tânăr de etnie romă pentru bani

Masina Jandarmerie si jandarmiUn bărbat de 36 de ani a fost bătut de către un individ de etnie romă pentru bani.  Un echipaj de jandarmi care acţiona pe raza oraşului Săveni a fost sesizat, vineri, în jurul orei 1845, de către un bărbat, cu privire la faptul că, aflându-se în faţa barului A.F. “DUBEI”, de pe strada 1 Decembrie, a fost agresat şi lovit cu pumnul în zona capului, fără motiv, de către un tânăr de etnie rromă.           

Jandarmii s-au întâlnit cu reclamantul, care le-a relatat că a ieşit din bar pentru a vorbi la telefon, moment în care de el s-a apropiat un tânăr , care i-a cerut bani, iar datorită faptului că a fost refuzat, l-a lovit cu pumnul în zona urechii, provocându-i o leziune care sângera.

Echipajul, împreună cu bărbatul agresat, s-au deplasat la Spitalului Orăşenesc Săveni, pentru acordarea de îngrijiri medicale, după care, în baza semnalmentelor furnizate , au mers la domiciliul agresorului., unde partea vătămată l-a identificat pe I.A., în vârstă de 18 ani, fără antecedente penale.

Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au întocmit actele constatatoare , dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni.

Sursa: comunicat IJJ

One thought on “Bătut de un tânăr de etnie romă pentru bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *