Şofer imobilizat după ce fugit de maşina poliţiei

masina politie rutieraPoliţiştii au avut de furcă cu un şofer care nu a oprit maşina la semnal pentru control şi a făcut spectacol. Luni dimineaţă, în jurul orei 01:30, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Botoșani – Biroul Rutier, aflându-se în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu pe bulevardul Mihai Eminescu, a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism.

Conducătorul autoturismului a redus viteza, după care a demarat în trombă, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, fiind depistat ulterior.

La volanului autoturismului se afla Dan Constantin S., de 38 de ani, din Botoşani.             Poliţiştii  i-au solicitat conducătorului auto să fie testat cu aparatul etilotest, lucru pe care acesta l-a refuzat şi a încercat să fugă. 

 S-a procedat la imobilizarea  şi conducerea conducătorului auto la Spitalul Judeţean Botoşani, unde acesta a fost testat, iar rezultatul în urma testarii a fost de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat,  după care cadrele medicale i-au recoltat probe de sânge. Oamenii legii continuă ancheta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *