Protest inedit faţă de compania de asigurări Omniasig

bena tehnic asist O firmă din Botoşani care se află în divergenţă cu compania de asigurări Omniasig, ca urmare a refuzului acesteia de a plăti despăgubiri în baza unei poliţe de asigurări perfect legale, pregăteşte un protest total inedit.

Societatea Tehnic Asist anunţă că va posta pe un spaţiu public din municipiul Botoşani semiremorca unui camion, care a fost avariată într-un accident şi pentru care Omniasig refuză să plătească despăgubiri.

Bena urmează să fie inscripţionată cu un mesaj prin care patronul Tehnic Asist, Mirel Vlas, vrea să atragă atenţia asupra modului incorect, ilegal şi imoral în care sistemul de despăgubiri al Omniasig.

Noi vom obţine un aviz pentru amplasarea acestei semiremorci într-un loc public din oraş. O vom pune într-un loc vizibil, cu trafic intens. Vom inscripţiona un mesaj din care lumea să înţeleagă cum lucrează o companie de asigurări. Asta este părerea noastră„, a declarat Vlas.

Tehnic Asist- OmniasigOmul de afaceri botoşănean este, de asemenea, nemulţumit de faptul că oficialii companiei au motivat că Tehnic Asist nu ar fi depus documentele la timp către asigurator. El face dovada că cererea de despăgubire cu documentele justificative a fost depusă chiar în aceeaşi zi în care s-a produs accidentul.

Există documente prin care arătăm că în aceeaşi zi capul de tractor şi semiremorca intră în reparaţii. Hârtiile sunt în contradicţie cu declaraţia lor că nu au fost documente. Acestea sunt nişte declaraţii sforăitoare, dar cel care a vorbit era pe dinafară„, a adăugat Mirel Vlas.

Capul de tractor şi semiremorca au fost cumpărate în vara acestui an, iar în luna iulie au fost avariate într-un accident care a avut loc la Iaşi. Repararea capului de tractor costă 30.000 de lei, iar a semiremorcii peste 20.000 de euro. Maşinile stau de foarte mult timp, iar firma Tehnic Asist plăteşte în acest timp atât ratele de leasing, cât şi poliţe de asigurare.

Află aici întreaga poveste!

One thought on “Protest inedit faţă de compania de asigurări Omniasig

  1. nu inteleg care-i mirarea. toti putzopalmistii din asigurari fac asa acum. cauta motive sa-ti respinga dosarul. asa ca nu-ti ramane decat sa te duci in instanta. unde taxezi la valoare si, dupa un an, ajungi sa-ti recuperezi banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *