Tamara Ciofu: Îmi propun o campanie electorală curată

Tamara Ciofu
Tamara Ciofu

Candidatul USL pe Colegiul 6 Botoşani pentru Camera Deputaţilor, medicul Tamara Ciofu, doreşte o campanie electorală curată din partea adversarilor politici. Ea a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că românii s-au săturat de haos, de scandal şi că aceştia nu sunt interesaţi să-i vadă pe candidaţi „cum se ceartă şi se jignesc”.

Ei aşteaptă de la noi să le rezolvăm problemele, să construim ceva pentru binele lor şi să ne vadă că ne gândim cum să aducem mai multe fonduri în municipiul Botoşani, cum să creăm locuri mai multe de muncă şi cum să combatem creşterea preţurilor. Dacă vor să se certe, să se certe între ei. Sper ca cel puţin faţă de mine să manifeste o minimă decenţă, măcar că sunt medic şi femeie. Îi asigur pe competitorii mei că voi avea un limbaj decent, nu voi ataca cu jigniri şi ironii la persoană şi că voi încerca să discut despre proiectele Botoşaniului”, a precizat Tamara Ciofu.

9 thoughts on “Tamara Ciofu: Îmi propun o campanie electorală curată

  1. Curat ar fii sa stai la spital sa iti faci mseria ca de 6 luni de cand sunteti la guvernare a ajuns si uleiul la 9 lei nimic nu ati facut pentru noi curat ce ar fi?
    Ciofu… va rog eu nu mai miniti lumea ca vreti sa faceti dreptate ca prin spitale e jale ..

    1. Andrei nu te lega de cineva daca nu cunosti bine situatia, in spitale este alta treaba, nu sunt fonduri si se foloseste ceea ce este….murdar fac cei ca tn care nu stiu sa pastreze curat!!!

  2. Pai preturile au crescut de cand sunteti voi la guvernare ! Ce sa combateti acum cand din cauza voastra a explodat si euro si pretul benzinei, si de aici mai departe. Iesiti si mintiti lumea pe fata. Foarte urat din partea voastra sa-i discreditati asa pe cetatenii Botosaniului.

  3. Ar trebui sa propuna o campanie curata pentru toti candidatii, nu doar pentru ea. Oricum treaba ei e la spital, nicidecum in politica.

    1. nu ai de unde sa stii …un doctor cunoaste cel mai bine oamenii pt ca are cel mai mult impact cu lumea ..in comparatie cu politicenii care stau numai in birou,si dau doar cu presupusul

  4. Madam Ciofu mai bine ramane in spital sa-si vada de meseria ei ca Parlamentul e pentru oamebni capabili sa conduca tara. Cica sa combata cresterea preturilor cand preturile au crescut in mandatul de guvernare USL, de fapt in nici jumatate de an de cand astia din USL sunt la guvernare.

  5. Stimata doamna Ciofu, asa…. ca intre femei. va spun ca toata seriozitatea ca nu veti cistiga alegerile aplicand un , model” electoral european. Desi nu este normal, trebuie sa tineti cont de realitate – in jungla trebuie sa te comporti ca atare.Si lupta electorala din Botosani va avea loc pe acest teren. Imi pare rau sa va spun ca nu ati observat deloc moravurile si practicile PDL-ului din Botosani din ultimii 8 ani. Acestia au echipe specializate pentru discreditarea adversarilor si, daca nu le gasesc nimic, aplica metoda luarii in deridere vis a vis de tot ceea ce veti spune. Mediul rural va fi ,,ademenit” cu o tuica la crismele din satele saracimii. Iar votantii din sate au un crez al lor: nici unii, nici altii nu fac nimic( s-a vazut pina acum), asa ca ,, mai bine cu o tuica, decit fara ea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *