USL contestă în instanţă candidatura lui Constantin Conţac

constantin contac Uniunea Social Liberală (USL) nu vrea ca fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, care a ajuns miercuri seară în închisoare, să se regăsească pe lista candidaţilor la Parlamentare. Pentru a-l scoate din cursa electorală, social-liberalii au făcut o acţiune la Tribunalul Botoşani prin care cer respingerea dosarului de candidatură, pe motiv că adversarul politic a fost condamnat la închisoare cu executare.

Procesul a fost deschis de reprezentantul PNL în Biroul Electoral Judeţean, Sergiu Burlacu. El şi-a asumat acest proces, în condiţiile în care liderii USL nu se aflau, joi, în Botoşani pentru a putea semna actele depuse la Tribunalul Botoşani.

Nu am nimic cu domnul Conţac, dar domnia sa, daă ar candida, ar obţine nişte voturi. Ce sens ar avea să se piardă acele voturi. Ar fi păcat!”,a declarat, pentru BotosaniNews, Sergiu Burlacu.

Acţiunea în instanţă survine la scurt timp după ce Biroul Electoral a anunţat că nu poate interveni pentru anularea candidaturii lui Conţac, astfel încât acesta se va regăsi pe buletinul de vot.

Voturile lui Conţac sunt importante, ele putând influenţa decisiv, la redistribuire, atribuirea unui mandat de senator.

Incredibil! Constantin Conţac a ajuns la închisoare

Conţac va apărea pe buletinele de vot

7 thoughts on “USL contestă în instanţă candidatura lui Constantin Conţac

  1. Se vede cui ii era frica de candidatura domnului Contac ! Sentinta unei instante trebuie respectata si sper ca societatea sa nu se inchida pentru ca salariatii sa nu-si piarda locurile de munca. Nu stiu daca si-a pus cineva intrebarea cati bani a platit aceasta societate a domnului Contac la bugetului statului.

    1. ESTE CEL MAI CORECT OM, DE MODA VECHE, TOATE DATORIILE LA ZI, INTREBATI-L PE fLUTUR, UN OM CORECT CA CONTAC SA STEA IN PUSCARIE, IAR HOTII SI INCOMPETENTII, CARE AU TRAIT NUMAI DIN FUNCTII PUBLICE SA TRAIASCA BINE MERSI SI SA CANDIDEZE, E STRIGATOR LA CER!

  2. da, si PSD Botosani l-a lucrat, prin informatorii sai, tare le-a mai dat peste bot si s-a suparat gasca securista. probabil ca acea contestare trebuia facuta in 48 ore, adica pana seara de miercuri

  3. PSD se teme de Contac ca le fura voturi. Ced ca tot ei au grabit decizia instantei de frica ca le fura electoratul.Curat murdar domle’.

  4. Din moment ce PSD-istii sunt la putere au o influenta foarte mare si au grabit aceasta decizie. Contac a fost printre sigurii din PSD care a vrut sa faca ceva. Acum ca este candidat ARD, PSd-istilor le este frica de faptul ca le poate fura voturile.

  5. Contac mai mult ii incurca p astia de la ARD,altfel de ce lau bagat in puscarie?la ce sa il mai votam?ati nenorocit lumea,ati nenorocit romanii,si akum vreti votati? si nici macar nu mai recunoasteti nimik ,mincinosilor….sunte ti de tot rasul…RUSINE

  6. De ce ar fi si nu ar fi? ma intreb de multe ori cu galeti si pelerine nu ati cistigat destul?/Eu vreau sa stati acolo unde locul vi l-a dat Dumnezeu!Necinstiti si cei care v-ati urit neamul de-a rindul nu va mai ginditi la voi,cind din cei pe care ii promovati au mai multe DOsare ca noi?/Fiti mindri si nu va umiliti caci asa oameni ca Familia Contac in judet nu mai gasiti.Asadar cu cinste si mindrie haide-ti frati botosaneni sa il scoatem pe Contac din Puscarie.Eu sint cel care il sustin cu mindrie desi nu sint ruda sau de aici,si cred ca daca citeste acest mesaj isi da seama cine este.TRADREA DE NEAM SI DE TARA VA APARTINE SI DUMNEAVOASTRA DOMnule burlacu sau cum va numiti.Cred ca ati cam fost corigent la scoala.Halal Botosanean,daca vreti imi dau si numele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *