Portariuc: În cel mult jumătate de an, lucrurile vor arăta altfel în piaţă

primarul Ovidiu Portariuc
primarul Ovidiu Portariuc

Lucrurile în Piaţa Mare vor arăta altfel în cel mult jumătate de an, a declarat primarul Ovidiu Portariuc. Acesta a menţionat că vor fi luate măsuri pentru a face ordine în piaţă. Schimbarea şefului Pieţii Centrale, Constantin Isac, a fost anunţată, însă şi acum se analizează activitatea acestuia de către conducerea societăţii Urban Serv.

Facem verificări în Piaţă să vedem dacă informaţiile care au ajuns la noi se confirmă. Poate măsurile nu sunt vizibile de la o zi la alta, dar vă asigur că în cel mult jumătate de an lucrurile în Piaţa mare vor arăta cu totul altfel„, a precizat Portariuc.

Primarul a spus că nu va da sugestii reprezentanţilor Urban Serv cu privire la persoana care îl va înlocui pe Isac, însă a descris în câteva cuvinte portretul viitorului şef al pieţii. 

Să fie un om care trebuie să lucreze cu legea în mână, să fie aproape de cetăţeni, să comunice atât cu cei din piaţă, cât şi cu cetăţenii„, a adăugat Portariuc.

2 thoughts on “Portariuc: În cel mult jumătate de an, lucrurile vor arăta altfel în piaţă

  1. ce se va intampla cu masinile de marfa care sunt lasate aiurea in mijlocul strazii de nu mai poate ajunge nimeni nicaieri? de ce aprovizionarea la piata nu se face in timpul programului stabilit si nimeni nu ia nici o masura? vai de cei care locuiesc in zona!!!

  2. …ce zice DOMNUL primar despre comercializarea tigarilor la negru si alcoolului, la care asa zisa politie locala intoarce spatele adica nu vad nimic dar fac exces de zel fata de oamenii de la tara care vin in piata sa vanda citeva fructe ,legume sau un litru de lapte.La noi LEGILE sunt facute pentru prostime si pentru cei care nu au bani.RUSINE ,pentru ce mai cersiti voturi.
    CIRCUL pe care il faceti in tara aceasta noi il platim prea scump

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *