Schimbări de directori în mai multe școli. Vezi unde!

Mihaela Hunca, inspector general al ISJ
Mihaela Hunca, inspector general al ISJ

Mai multi directori de scoli au fost inlocuiti in functie, joi, de catre Consiliul de administratie al Inspectoratului Şcolar Judetean. Acestora li s-a incheiat contractul de management.

Astfel, la Scoala Cosula a ramas in functie Alina Gabriela Bîgu, la Scoala Dobarceni in locul  Teodorei Grapan a fost numita Monica Iliescu, la Scoala 6 Botosani a fost inlocuit Simion Abel cu Sabina Horopciuc, iar director adjunct a fost numita Mariana Cantoriu. Si la Scoala Ion Creanga Botosani a fost inlocuit in functie Ioan Strujan. In locul acestuia a fost numit director Doina Vasilica, iar adjunct Sergiu Atitienei. La Scoala Mihaileni a fost numita Simonica Fercalo in locul lui Victor Semciuc. De asemenea, la Scoala 7 Botosani a ramas in functie directorul adjunct Elena Mihaela Butnaru, iar la Liceul cu Program Sportiv a ramas director adjunct Iuliana Pomparau.

Si la Scoala 2 Botosani a fost numita pe functia de director adjunct Luminita Neacsu, iar la Liceul tehnologic Petru Rareș a fost numit director adjunct Marius Sposub. Și la Scoala 12 Botoșani a fost schimbare de director, in locul Mariei Bodaș fiind numită Artemza Merticaru. La Liceul Nicolae Iorga a fost numit director adjunct Cătălina Melniciuc, iar la Scoala 1 Saveni a ramas director adjunct Ana Butnaru. Si la Colegiul Mihai Eminescu a fost inlocuit directorul adjunct Nicolae Buzduga cu Maria Oniciuc.

One thought on “Schimbări de directori în mai multe școli. Vezi unde!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    BRAVO CONDUCERE !
    V-ATI AJUNS SIASA TREBUIE.
    CINE URMEAZA ? VA SPUNEM NOI
    PROFESOARA DE SPORT HUNCA MIHAELA-SIGUR DUPA SURSE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *