Fostul viceprimar Ghiorghiţă ameninţă că nu va mai veni la şedinţele CL. Vezi motivul!

Consiliu local-Ghiorghita si IavorenciucFostul viceprimar Florin Ghiorghiţă a atenţionat Executivul Primăriei Botoşani că nu va mai veni la următoarele şedinţe de Consiliu Local. Ghiorghiţă a motivat că nu este normal ca, consilierii locali să fie aşezaţi la masă funcţie de culoarea politică. În urmă cu câteva luni şi consilierul local Corneliu Furtună a ridicat aceeaşi problemă.

Dacă în următoarea şedinţă de Consiliu Local nu vom fi organizaţi pe grupuri, pe comisii, nu voi mai participa la şedinţele de consiliu. Noi nu suntem organizaţi aici pe grupuri politice, nu am venit să facem politică, am venit să facem administraţie şi vreau să fim aici, în jurul mesei, pe comisii„, a spus Ghiorghiţă.

One thought on “Fostul viceprimar Ghiorghiţă ameninţă că nu va mai veni la şedinţele CL. Vezi motivul!

  1. Asteptam sa se gaseasca cineva care sa descopere si incompatibilitatea lui Gheorghita, cu floraria care a umput orasul de fel de fel de plante(Azaleea?) si sa fie judecat la fel ca nea Costica, pentru care am de fapt toata stima, pentru ca a pastrat o firma serioasa in judet, a dat de lucru la o multime de oameni si firme din judet si oricum cu banii atrasi , a facut ceva care ramine ,dar in urma lui Gheorghita ramine vila din Ciusmea, facuta tot de Conrec, ca si ale altora si floraria din garaj, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *