12 directori de şcoli, în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean

Inspectoratul Scolar Judetean
Inspectoratul Scolar Judetean

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar vor lua o decizie în privinţa a 12 directori de şcoli ale căror contracte le expira la sfârşitul lunii noiembrie. Cazul acestora trebuia tranşat în şedinţa de Consiliu de administraţie de miercuri, şedinţă care însă s-a amânat.

Potrivit reprezentanţilor IŞJ, în cazul acestor directori se va decide prelungirea mandatului sau înlocuirea din funcţii. Este vorba Teodora Grapan, director la Şcoala Dobârceni, Marina Cătălina Hostiuc, director adjunct la Liceul tehnologic „Petru Rareş” Botoşani, Alina Gabriela Bâgu, director la Şcoala Coşula, Victor Semciuc, director la Şcoala Mihăileni, Ana Butnaru, director adjunct la Şcoala 1 Săveni, Maria Bodaş, director la Şcoala 12 Botoşani.

De asemenea, în cazul celor de mai sus mai sunt Iuliana Adriana Pomparău, director adjunct la Liceul cu Program Sportiv, Nelu Ţibichi, director adjunct la Liceul „Nicolae Iorga” Botoşani, Abel Fănică Simion, director la Şcoala 6 Botoşani, Ioan Strujan, director la Şcoala „Ion Creangă” Botoşani, Nicolai Buzduga, director adjunct la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, dar şi Elena Mihaela Butnaru, director adjunct la Şcoala 7 Botoşani.

În luna decembrie, se va discuta şi cazul altor şase directori de şcoli ale căror contracte expiră la sfârşitul anului.

One thought on “12 directori de şcoli, în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *