Fostul viceprimar Ghiorghiţă: Nu am vândut mercur, nu am cărat ţigări

Florin Ghiorghita
Florin Ghiorghita

Fostul viceprimar Florin Ghiorghiţă i-a cerut primarului Ovidiu Portariuc să facă public raportul financiar al activităţii Primăriei Botoşani din ultimii opt ani, pentru o transparenţă în faţa cetăţenilor. El şi-a exprimat totodată indignarea faţă de solicitarea DIICOT privind punerea la dispoziţie a unor de documente din Primăria Botoşani, din ultimii patru ani.

Din parte Direcţiei Naţională Anticorupţie, dacă le înţeleg acele cereri, cum e normal să fie, din partea DIICOT, credeţi-mă sincer, chiar nu înţeleg. Am spus: în Primărie nu s-au făcut activităţi care pun în nesiguranţă statul român. Nu am vândut mercur, nu am cărat ţigări. Chiar nu înţeleg„, a spus Ghiorghiţă consilierilor locali.

El a cerut primarului Ovidiu Portariuc, în şedinţa de joi, să facă publice concluziile acestei anchete.

La rândul său, primarul i-a răspuns că se poate adresa personal cu o cerere în acest sens la DNA şi DIICOT.

2 thoughts on “Fostul viceprimar Ghiorghiţă: Nu am vândut mercur, nu am cărat ţigări

  1. Sa sesizeze cineva incompatibilitatea lui Gheorghita cu florile din oras , legaturile lui cu tot ceea ce s-a plantat pe spatiile verzi ale Primariei, cum si-a facut vila din Ciusmea si cite or mai fi.Oricum principalul motiv pentru pierderea mandatului de catre dl Flutur este Gheorghita , dupa umila mea parere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *