Consiliul Judeţean nu va mai plăti chirie pentru Nova Apaserv. Vezi unde va avea operatorul de apă noul sediu

Reprezentanţii Consiliului Judeţean vor să economisească 10 000 de lei la Nova Apaserv şi au găsit soluţia. Aceştia au decis ca instituţia să îşi mute sediul la Baia Centrală, care este in proprieatea Consiliului Judeţean, astfel încât să nu mai fie nevoiţi să plătească 10 000 de lei lunar chirie la Locativa pentru sediul de pe strada Primăverii.
După 10 ani în care a funcţionat în vechiul sediu, operatorul de apă îşi va desfăşura activitatea la Baia Centrală de luna viitoare.

În plus, pentru a nu mai închiria utilaje şi autoturisme pentru Nova Apaserv, conducerea Consiliului Judeţean au găsit o altă soluţie.

Dânşii funcţionează cu un parc auto închiriat de la vechiul operator de apă. Tocmai de aceea, în şedinţa de Consiliu Judeţean noi am majorat capitalul social, iar o sumă din acea majorare a fost expres pentru a negocia şi a cumpăra întregul parc auto, pe care îl folosesc de fapt în acest moment, în aşa fel încât să nu mai existe un contract de închiriere şi să poată să îl administreze corespunzător”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu.

 În actualul sediu al societăţii de apă şi canalizare, de pe Primăverii, va rămâne doar societatea aflată în insolvenţă, respectiv SC Apa Group SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *