Flutur despre campania USL: Se bate la pas fiecare comună şi fiecare primar, agent economic sunt efectiv ameninţaţi, speriaţi

catalin fluturLiderul PDL Botoşani, Cătălin Flutur, susţine că USL a început deja o campania electorală agresivă în judeţ. El spune că reprezentanţii USL au început cu ameninţări la adresa mai multor primari şi agenţi economici din PDL. Flutur crede că această campanie electorală  va fi mai grea decât cea din vară.

Suntem într-o precampanie, dar după cum au început ostilităţile, şi ştim prea bine ce se întâmplă în judeţ, în fiecare comună, cum se bate la pas fiecare comună şi fiecare primar, agent economic sunt efectiv ameninţaţi, speriaţi. Credem că va fi o campanie mai grea. Nu au învăţat nimic din modul nostru de a face campanie, pentru că noi nu am făcut niciodată o campanie murdară. Am făcut o campanie curată, corectă şi cu proiecte„, a menţionat Flutur.

Liderul PDL este de părere că USL va fi contracarat doar de alegători. 

Ei îşi vor da seama ce se întâmplă, pentru că cu lucruri stahanoviste, pentru că numai aşa pot să le spun, după atâta amar de ani, după 22 de ani de la revoluţie, nu cred că vor mai ţine„, a adăugat Cătălin Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *