Neculai Rebenciuc îl atacă din nou pe Gireadă: Vrea cu orice preţ să obţină imunitate parlamentară, că îi este necesară ca aerul

Deputatul Neculai Rebenciuc
Deputatul Neculai Rebenciuc

Deputatul PDL Neculai Rebenciuc îl atacă din nou, în termeni foarte duri, pe candidatul USL la Colegiul 1 Flămânzi, Verginel Gireadă, pentru Camera Deputaţilor. Rebenciuc susţine că Gireadă „prin minciuni şi intimidări, încearcă să convingă primarii din Colegiul Flămânzi să-l sprijine în campania electorală”.

Deputatul democrat liberal este convins că Gireadă vrea în mod imperativ să devină parlamentar pentru a obţine imunitate,  în condiţiile în care are probleme grave cu justiţia.

Condamnatul penal Gireadă Virginel, prin minciuni şi intimidări, încearcă să convingă primarii din Colegiul Flămânzi să-l sprijine în campania electorală. Este o atitudine de borfaş şi cred că locul lui e întradevăr la puşcărie. După informaţiile existente, sunt convins că va încerca să mituiască o parte din electorat şi atunci cu siguranţă va ajunge dupa gratii, preluând şi condamnarea cu suspendare. Am discutat cu mulţi cetăţeni din cele 15 comune şi toţi au ajuns la concluzia că acest infractor trebuie oprit, că altfel atrage dupa el şi pe alţii, nevinovaţi. Vrea cu orice pret sa obtina imunitate parlamentara, ce ii este necesara ca aerul”, a spus Rebenciuc.

6 thoughts on “Neculai Rebenciuc îl atacă din nou pe Gireadă: Vrea cu orice preţ să obţină imunitate parlamentară, că îi este necesară ca aerul

  1. Domnule lasanee.. lasanee.. ca ne-am saturat de ce ai facut sau mai bine zis de ce nu ai facut. Nu uita ca Gireada are o gramada de realizari in spate fata de dumneata si sunt sigur ca primarii din comune vor o schimbare ca s-au saturat de saracia cu care i-ai inzestrat.

  2. Sunteti foarte elevat dle Rebenciuc………. se vede ca locul d-voastra este potrivit la oi si vaci, unde dealtfel v-ati facut ferma! Pe banii cui, …..domnule ? Pe imasul…. cui? Ce cuvinte folositi …….de om educat! BRAVO!?!

  3. Din cite cunosc mai toti flaminzanii, in mandatul domnului Rebenciuc s-a facut podul de la Chitoveni, scoala de la Poiana, incubatorul de afaceri(de linga liceul Balcescu, s-a aprobat asfaltarea drumurilor, camere de supraveghere pe strazi, parcul de agrement , etc…In celelalte comune din colegiul Flaminzi: apa ,canalizare, pietruire de drumuri, parcuri, poduri, bani ptr. toate bisericile, etc. Cum de unii inca nu stiu de realizari?
    Dar din cite vad sunteti de serviciu la USL, trebuie sa nascociti niscavai
    minciuni, ceva rautati , alfel nu va luati banii.

  4. Nu am mai vazut asa ceva. Aveti un deputat care a facut cite ceva ptr voi, si tot nu sunteti multumiti. Nu stiti ca cei din alta parte de obicei nu se mai raspund cu voi dupa alegeri? Inca nu aveti experienta de asa ceva?care parlamentar inaintea lui Rebenciuc a ridicat un pai ptr voi?NICIUNUL!

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dragilor, Verginel ce cauta la Flamanzi???? In comuna M. Eminescu este blamat de marea majoritate. Are dosar penal, este semianalfabet, chiar vreti sa becalizam tara??? Avem tineri inteligenti care nu reusesc din cauza acestor politicieni de carton si exemplific: Gigi Becali, Eba, Verginel, Vanghelie, si multi altii. Treziti-0va , alegeti oameni inteligenti, oameni de caracter pentru ca, copii nostri sa duca o viata mai buna pe viitor. Daca mergem in ritmul acesta ne autodistrugem. Am uitat sa spun ca nici D-na primar Gireada nu este mai departe de acesti multi – hai sa le spun ANALFABETI. Eminescu se rasuceste in mormant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *